Volautomatisch Top Seller proefpakket 1kg
€38,59
Bespaar 8%
€41,96
Inclusief BTW. excl. verzendkosten
€0,27
|
€38,59 / 1kg
Nummer
Dit artikel komt in aanmerking voor gratis verzending vanaf een bestelwaarde van €39,00.
Ons bereidingsadvies
Percolator
pistonmachine
Volautomatische machine
Korte beschrijving
- Proefpakket samengesteld door onze experts voor ontdekkingsreizigers en als cadeau-idee
- Vier populaire variëteiten van lokale en Italiaanse branders, elk 250g: MariaSole Caffè Crema, Wittmann Kaffee Honduras, Caffè Caimano Caffè Crema en caffè baresi Espresso Cerrado
- Grote verscheidenheid aan verschillende, aromatische koffiesoorten
- Uitstekend geschikt voor bereiding in volautomaten
Product beschrijving
Als de wekker weer eens te vroeg gaat en de vermoeidheid het moeilijk maakt om te bewegen, wordt de waarde van een volautomatische koffiemachine duidelijk. Verse, hete koffie stroomt met één druk op de knop en bespaart je het begin van de dag. Volautomaten zijn gemakkelijk te gebruiken en zorgen ervoor dat je zonder moeite een handige koffiepauze kunt nemen. Sommige koffiesoorten zijn echter beter geschikt voor bereiding in een volautomaat, andere minder. Dit proefpakket helpt je voorkomen dat je een fout maakt bij het zoeken naar je favoriete soort en is ook een uitstekend cadeau. Het bevat 250 gram elk van vier verschillende soorten in de vorm van hele bonen, geselecteerd door onze koffie-experts.
#1 MariaSole Caffè Crema: De Caffe Crema variëteit van MariaSole wordt gebrand volgens de traditionele trommelbrandmethode boven een open houtvuur door een van de weinige meesters van dit ambacht in Italië. Het bijzonder lange brandproces geeft MariaSole Caffè Crema een unieke milde en romige smaak met weinig zuur. Aroma's van geroosterde walnoten en een chocoladeachtige, zoete crema kenmerken het genot. Zorgvuldig geselecteerde Arabica-bonen van hoge kwaliteit (80%) uit Brazilië en Honduras en robusta-bonen (20%) uit Congo en Togo produceren deze harmonieuze koffie. We raden aan deze koffie te bereiden in een percolator, portafilter, volautomaat of French Press. MariaSole, als merk van Caffè Cultura, zorgt al meer dan 100 jaar voor absoluut koffiegenot en staat bovenal voor traditionele Italiaanse koffie. Caffè Cultura heeft al vele prijzen gewonnen, waaronder de Top100 Award 2020.
#2 Wittmann Kaffee Honduras Organic: Wittmann's Honduras Organic is een uitstekende Single Origin arabica melange van de edele hooglandvariëteiten Catuai en Parainema uit Honduras, waar de edele arabica's worden geteeld tussen 1000 en 1550 meter boven zeeniveau volgens gecertificeerde biologische criteria. De ruwe bonen worden ter plekke gewassen en verwerkt en krijgen na import door Wittmann een uitgebalanceerde, middelsterke branding. Dit geeft de koffie genoeg ruimte voor spannende zuurtoetsen en brengt tegelijkertijd de fijne donkere chocoladetonen naar voren, die op de voorgrond van de smaak staan. Minder aanwezig, maar nog steeds merkbaar, zijn nuances van hazelnoot en zwarte thee in de secundaire smaak. De Honduras Organic kan het beste worden bereid met een filter, of dat nu een V60 of Chemex Pour Over is of de klassieke filtermachine. De Aero en French Press zijn ook geschikt. Bij Wittmann is de slogan „For the love of coffee“ geen loze kreet, maar onderdeel van het dagelijks leven. De branderij veredelt alleen de beste en meest exquise groene koffies volgens het traditionele trommelproces. Kwaliteit gaat hier boven kwantiteit.
#3 Caffè Caimano Caffè Crema: De Caimano Caffè Crema van Caimano bestaat uit een melange van 100% fijne Arabica-bonen en is ideaal voor de bereiding van een volle, harmonieuze koffie. Dankzij de zachte drumbranding is het resultaat een uitzonderlijk verfijnde branding met bloemige tonen van gedroogd fruit voor een bijzonder harmonieus smaakprofiel. Met zijn lichte, ronde body en milde zuurgraad smaakt deze koffie bijzonder goed voor liefhebbers van fijne smaken. Caffè Crema is niet alleen geschikt voor de klassieke Italiaanse bereidingswijze in een portafilter, maar is ook een romig genot uit een volautomatische koffiemachine of zelfs als filterkoffie.
#4 caffè baresi Espresso Cerrado: Een sterke espresso, zoals hij wordt gedronken onder de zon van Bari. Dit is de Espresso Cerrado van caffè baresi. De hoogwaardige bonen die hiervoor zijn geselecteerd komen uit Brazilië, waar ze groeien op een hoogte van 900-1100 meter. Het zijn 100% zuivere arabica's van de variëteit Yellow Icatu. De espresso is intens, heeft een lage zuurgraad en is bijzonder aromatisch. Hij smaakt duidelijk naar chocolade en sinaasappel, aangevuld met tonen van zoete koekjes en pinda's. De bonen worden natural gepulped voordat ze worden gebrand. caffè baresi hecht veel belang aan een traditionele en zachte brandtechniek: het roosteren in trommels. Hierdoor worden de bonen donker geroosterd zodat alle smaken naar boven komen. Bij lage en gelijkmatige temperaturen kunnen de bonen worden verfijnd zonder te verbranden. Na het branden wordt de koffie verpakt in een aluminium ventielzakje. Om de espresso te bereiden, raadt caffè baresi een portafiltermachine, volautomaat of mokkapot aan. De melange is het lekkerst als espresso of café crème. caffè baresi is een fabrikant die inkoopt bij de beste teeltgebieden ter wereld. Met veel passie en zorg in het brandproces worden uitzonderlijke koffies in het premiumsegment gecreëerd.
(Producten in het proefpakket kunnen variëren als de vraag erg groot is.roastmarket behoudt zich het recht voor om individuele koffiesoorten zonder voorafgaande kennisgeving te ruilen voor koffiesoorten van gelijke of hogere kwaliteit, indien de koffiesoorten in individuele gevallen niet vers beschikbaar zijn)
#1 MariaSole Caffè Crema: De Caffe Crema variëteit van MariaSole wordt gebrand volgens de traditionele trommelbrandmethode boven een open houtvuur door een van de weinige meesters van dit ambacht in Italië. Het bijzonder lange brandproces geeft MariaSole Caffè Crema een unieke milde en romige smaak met weinig zuur. Aroma's van geroosterde walnoten en een chocoladeachtige, zoete crema kenmerken het genot. Zorgvuldig geselecteerde Arabica-bonen van hoge kwaliteit (80%) uit Brazilië en Honduras en robusta-bonen (20%) uit Congo en Togo produceren deze harmonieuze koffie. We raden aan deze koffie te bereiden in een percolator, portafilter, volautomaat of French Press. MariaSole, als merk van Caffè Cultura, zorgt al meer dan 100 jaar voor absoluut koffiegenot en staat bovenal voor traditionele Italiaanse koffie. Caffè Cultura heeft al vele prijzen gewonnen, waaronder de Top100 Award 2020.
#2 Wittmann Kaffee Honduras Organic: Wittmann's Honduras Organic is een uitstekende Single Origin arabica melange van de edele hooglandvariëteiten Catuai en Parainema uit Honduras, waar de edele arabica's worden geteeld tussen 1000 en 1550 meter boven zeeniveau volgens gecertificeerde biologische criteria. De ruwe bonen worden ter plekke gewassen en verwerkt en krijgen na import door Wittmann een uitgebalanceerde, middelsterke branding. Dit geeft de koffie genoeg ruimte voor spannende zuurtoetsen en brengt tegelijkertijd de fijne donkere chocoladetonen naar voren, die op de voorgrond van de smaak staan. Minder aanwezig, maar nog steeds merkbaar, zijn nuances van hazelnoot en zwarte thee in de secundaire smaak. De Honduras Organic kan het beste worden bereid met een filter, of dat nu een V60 of Chemex Pour Over is of de klassieke filtermachine. De Aero en French Press zijn ook geschikt. Bij Wittmann is de slogan „For the love of coffee“ geen loze kreet, maar onderdeel van het dagelijks leven. De branderij veredelt alleen de beste en meest exquise groene koffies volgens het traditionele trommelproces. Kwaliteit gaat hier boven kwantiteit.
#3 Caffè Caimano Caffè Crema: De Caimano Caffè Crema van Caimano bestaat uit een melange van 100% fijne Arabica-bonen en is ideaal voor de bereiding van een volle, harmonieuze koffie. Dankzij de zachte drumbranding is het resultaat een uitzonderlijk verfijnde branding met bloemige tonen van gedroogd fruit voor een bijzonder harmonieus smaakprofiel. Met zijn lichte, ronde body en milde zuurgraad smaakt deze koffie bijzonder goed voor liefhebbers van fijne smaken. Caffè Crema is niet alleen geschikt voor de klassieke Italiaanse bereidingswijze in een portafilter, maar is ook een romig genot uit een volautomatische koffiemachine of zelfs als filterkoffie.
#4 caffè baresi Espresso Cerrado: Een sterke espresso, zoals hij wordt gedronken onder de zon van Bari. Dit is de Espresso Cerrado van caffè baresi. De hoogwaardige bonen die hiervoor zijn geselecteerd komen uit Brazilië, waar ze groeien op een hoogte van 900-1100 meter. Het zijn 100% zuivere arabica's van de variëteit Yellow Icatu. De espresso is intens, heeft een lage zuurgraad en is bijzonder aromatisch. Hij smaakt duidelijk naar chocolade en sinaasappel, aangevuld met tonen van zoete koekjes en pinda's. De bonen worden natural gepulped voordat ze worden gebrand. caffè baresi hecht veel belang aan een traditionele en zachte brandtechniek: het roosteren in trommels. Hierdoor worden de bonen donker geroosterd zodat alle smaken naar boven komen. Bij lage en gelijkmatige temperaturen kunnen de bonen worden verfijnd zonder te verbranden. Na het branden wordt de koffie verpakt in een aluminium ventielzakje. Om de espresso te bereiden, raadt caffè baresi een portafiltermachine, volautomaat of mokkapot aan. De melange is het lekkerst als espresso of café crème. caffè baresi is een fabrikant die inkoopt bij de beste teeltgebieden ter wereld. Met veel passie en zorg in het brandproces worden uitzonderlijke koffies in het premiumsegment gecreëerd.
(Producten in het proefpakket kunnen variëren als de vraag erg groot is.
beoordelingen
De beoordelingen zijn gecontroleerd op authenticiteit met behulp van het label 'Geverifieerde koper'. Onderzoeksprocedure: De beoordeelde producten worden vergeleken met de door de klanten bestelde producten. Klik op hier voor meer informatie over het beoordelingsproces en beoordelingen op de roastmarkt.