Vee's Italiaanse Roast d'Oro Cafeïnevrij
Nummer
Dit artikel komt in aanmerking voor gratis verzending vanaf een bestelwaarde van €39,00.
4 /5
mate van roosteren
Light roast (licht Cinnamon Roast):
Uitgesproken fruitige smaken en complexe zuren domineren met een laag bitterheidsniveau.
Medium roast (American of City Roast): Iets zoeter en minder zuur dan light roasts, met een evenwichtige smaak en volle body.
Dark roast (French-/Italian): Chocoladezoete body met uitgesproken geroosterde smaken en bitterheid met een lage zuurgraad.
Medium roast (American of City Roast): Iets zoeter en minder zuur dan light roasts, met een evenwichtige smaak en volle body.
Dark roast (French-/Italian): Chocoladezoete body met uitgesproken geroosterde smaken en bitterheid met een lage zuurgraad.
Donker
3 /4
intensiteit
De individuele smaken van de gebruikte bonen bepalen de intensiteit van een variëteit, die licht en delicaat (1) of bijzonder intens en sterk (4) kan smaken.
Tamelijk sterk
1 /4
zuur
Koffiebonen bevatten, net als veel ander voedsel, zuren. De zuurgraad hangt af van verschillende factoren, zoals het soort boon, de hoogte van de teelt, de herkomst en vooral het brandproces.
Zeer weinig
De smaak
Nootachtig
verscheidenheid
Arabica
natuur
Hele boon
Ons bereidingsadvies
Percolator
French Press
pistonmachine
Volautomatische machine
Prijzen en onderscheidingen
Korte beschrijving
- Heerlijke melange van Arabica (100%)
- Donker gebrand (Vienna Roast) met een intense smaak, nootachtige koffietonen en een chocoladeachtige bijsmaak
- Cafeïnevrije bonen uit Colombia
- Wij adviseren de bereiding als café room en espresso
- Uitstekende Vee branderij met langzaam en zacht branden met de hand
Product beschrijving
Vee's Italian Röstung d'Oro laat zien hoe heerlijk een cafeïnevrije koffie kan zijn. In de heerlijke Arabica blend ontmoet de donkere branding uitstekende smaken. De Vienna Roast heeft intense aroma's en nootachtige koffietonen die zich in al hun pracht openbaren. Er is ook een chocoladeachtige bijsmaak te ontdekken, die de melange een speciaal karakter geeft. De exquise bonen komen uit Colombia, waar ze ideale omstandigheden vinden op hoogtes tot 1500 meter en rond de beroemde koffiegordel. De bonen worden cafeïnevrij gemaakt met het Zwitserse waterproces. In dit bekende proces worden de nog groene koffiebonen geweekt in water om de cafeïne en de overige bestanddelen uit de bonen te verwijderen. Zodra het decafeïneproces is voltooid en de bonen zijn geraffineerd in de branderij, zijn de kleine cafeïnepeulen klaar om in het kopje te worden gedronken. We raden aan om ze te bereiden als café cream en espresso. De Vee branderij staat voor langzaam en intensief roosteren met de hand en dus voor genieten van de hoogste kwaliteit. Vee werd hiervoor aanbevolen door het tijdschrift Feinschmecker.
beoordelingen
De beoordelingen zijn gecontroleerd op authenticiteit met behulp van het label 'Geverifieerde koper'. Onderzoeksprocedure: De beoordeelde producten worden vergeleken met de door de klanten bestelde producten. Klik op hier voor meer informatie over het beoordelingsproces en beoordelingen op de roastmarkt.