Vee's huisgebraad
Nummer
Medium roast (American of City Roast): Iets zoeter en minder zuur dan light roasts, met een evenwichtige smaak en volle body.
Dark roast (French-/Italian): Chocoladezoete body met uitgesproken geroosterde smaken en bitterheid met een lage zuurgraad.
Donker
Medium
Zeer weinig
Ons bereidingsadvies
Prijzen en onderscheidingen
Korte beschrijving
- Heerlijke blend van Arabica-Robusta (95/5%)
- Donker gebrand (Full City Roast) met een milde smaak, nauwelijks zuur en nootachtig-zoete notenzoete
- noten
- Excellente bonen uit Costa Rica, Oeganda en Brazilië
- Wij adviseren de bereiding als Café Creme
- Uitstekende Vee branderij met langzaam en zacht handmatig branden
Product beschrijving
De huisbrand, samengesteld en gebrand door Vee's meesterhand, begrijpt koffiegenot als geen andere melange. In de Arabica-Robusta blend wacht een donkere branding met een verrassend milde smaak op de eerste slok. Deze onthult nootachtig-zoete tonen die licht omlijst worden door de nauwelijks waarneembare zuurgraad. Al deze smaakvolle pracht vindt zijn oorsprong in de teelt op hoogtes tot 1.500 meter. De exquise bonen rijpen tot in de perfectie in de beste teeltgebieden van Costa Rica, Oeganda en Brazilië. Genoeg tijd om hun karakter te vormen onder de warme zonnestralen. De omstandigheden rond de beroemde koffiegordel bij de evenaar zijn ideaal voor de bonen. De cafeïnedragers worden ter plaatse verwerkt volgens het fully washed principe en verfijnd in de branderij. Van daaruit zijn de kleine bonen klaar om in het kopje gedronken te worden. We raden aan om ze te bereiden als Café Creme. De Vee branderij staat voor langzaam en intensief roosteren met de hand en dus voor genieten van de hoogste kwaliteit. Vee werd hiervoor aanbevolen door het tijdschrift Feinschmecker.
beoordelingen
De beoordelingen zijn gecontroleerd op authenticiteit met behulp van het label 'Geverifieerde koper'. Onderzoeksprocedure: De beoordeelde producten worden vergeleken met de door de klanten bestelde producten. Klik op hier voor meer informatie over het beoordelingsproces en beoordelingen op de roastmarkt.