Vee's Espresso Venezia
Nummer
Medium roast (American of City Roast): Iets zoeter en minder zuur dan light roasts, met een evenwichtige smaak en volle body.
Dark roast (French-/Italian): Chocoladezoete body met uitgesproken geroosterde smaken en bitterheid met een lage zuurgraad.
Donker
Intensief
Zeer weinig
Ons bereidingsadvies
Prijzen en onderscheidingen
Korte beschrijving
- Espresso Venezia van Vee's bevat 90% Arabica en 10% Robusta bonen
- Een intense en kruidige espresso met tonen van chocolade en amandelen
- De bonen worden verbouwd in Guatemala, Ethiopië, Kenia en Sumatra, tussen 800 en 1200 meter boven zeeniveau
- hoogte
- Voor de bereiding zijn Italiaanse percolators, pistonmachines, volautomaten of filters geschikt
- Vee's brandt alleen geselecteerde bonen en is door Feinschmecker meerdere malen erkend als een van de beste branderijen in Duitsland
Product beschrijving
Deze espressocreatie van Vee's belooft een smaakvolle reis naar het prachtige Venetië. Espresso Venezia wordt gemaakt van een melange van 90% Arabica en 10% Robusta bonen. De hoogwaardige bonen worden geteeld in Guatemala, Ethiopië, Kenia en Sumatra, op hoogtes tussen 800 en 1200 meter. De intense espresso is smaakvol, met fijne tonen van chocolade en amandelen. Vee's brandt de bonen bijzonder donker, waardoor er slechts een minimale zuurgraad overblijft. Hij kan worden bereid in een Italiaanse percolator, een pistonmachine, een volautomaat of als filterkoffie. De blend is ook geschikt als basis voor cappuccino. Vee's gebruikt alleen geselecteerde koffiebonen en brandt ze op maat van de betreffende variëteit. Het Duitse bedrijf is door Feinschmecker meerdere malen erkend als een van de beste branders van het land, voor het laatst in 2018. Exclusief verkrijgbaar bij roastmarketvoor wederverkoop.
beoordelingen
De beoordelingen zijn gecontroleerd op authenticiteit met behulp van het label 'Geverifieerde koper'. Onderzoeksprocedure: De beoordeelde producten worden vergeleken met de door de klanten bestelde producten. Klik op hier voor meer informatie over het beoordelingsproces en beoordelingen op de roastmarkt.