TRE FORZE! Caffè Espresso blik
Nummer
Dit artikel komt in aanmerking voor gratis verzending vanaf een bestelwaarde van €39,00.
5 /5
mate van roosteren
Light roast (licht Cinnamon Roast):
Uitgesproken fruitige smaken en complexe zuren domineren met een laag bitterheidsniveau.
Medium roast (American of City Roast): Iets zoeter en minder zuur dan light roasts, met een evenwichtige smaak en volle body.
Dark roast (French-/Italian): Chocoladezoete body met uitgesproken geroosterde smaken en bitterheid met een lage zuurgraad.
Medium roast (American of City Roast): Iets zoeter en minder zuur dan light roasts, met een evenwichtige smaak en volle body.
Dark roast (French-/Italian): Chocoladezoete body met uitgesproken geroosterde smaken en bitterheid met een lage zuurgraad.
Zeer donker
3 /4
intensiteit
De individuele smaken van de gebruikte bonen bepalen de intensiteit van een variëteit, die licht en delicaat (1) of bijzonder intens en sterk (4) kan smaken.
Tamelijk sterk
1 /4
zuur
Koffiebonen bevatten, net als veel ander voedsel, zuren. De zuurgraad hangt af van verschillende factoren, zoals het soort boon, de hoogte van de teelt, de herkomst en vooral het brandproces.
Zeer weinig
De smaak
Fruitig, Nootachtig, Chocolade
verscheidenheid
Arabica/Robusta
natuur
Hele boon
Ons bereidingsadvies
Percolator
pistonmachine
Volautomatische machine
Prijzen en onderscheidingen
Korte beschrijving
- Deze klassieker bestaat uit 95% Arabica bonen en 5% Robusta bonen
- Fijne nuances van donkere chocolade en noten flatteren de zintuigen samen met hout en tabak tonen en een karamel zoetheid .
- e
- De bonen zijn met de hand geplukt en gebrand met olijfhout
- Perfect voor bereiding in een percolator, pistonmachine, volautomaat of French Press
- TRE FORZE! brandt bijzonder zacht boven olijfhout
Product beschrijving
Deze TRE FORZE! koffie is een zeer speciale donkere melange met een aandeel van 95% van de beste Arabica bonen en 5% Robusta bonen voor een perfecte crema. De melange smaakt naar dadels, pure chocolade en macadamianoten, gecombineerd met tonen van hout en tabak en een vleugje karamel. Over het geheel genomen is de espresso zeer fluweelzacht, smaakvol en dik. Door de bijzonder langzame branding is deze melange zeer sterk met een aangename zuurgraad. De geselecteerde bonen worden gedurende 30 minuten langzaam met de hand gebrand boven een open vuur van olijfhout. Dit zachte proces verwijdert de bittere stoffen uit de bonen. Aan de andere kant zorgt deze mate van branden ervoor dat de smaken zich perfect kunnen ontwikkelen en dat er een eersteklas smaak ontstaat. Wij adviseren de bereiding in een percolator, portafiltermachine, volautomaat of French Press. Tre Forze, een merk van Caffè Cultura, geeft de voorkeur aan langzaam en zacht branden van de koffiebonen op olijfhout. Naast de Top100 Award heeft Caffè Cultura nog vele andere prijzen gewonnen.
beoordelingen
De beoordelingen zijn gecontroleerd op authenticiteit met behulp van het label 'Geverifieerde koper'. Onderzoeksprocedure: De beoordeelde producten worden vergeleken met de door de klanten bestelde producten. Klik op hier voor meer informatie over het beoordelingsproces en beoordelingen op de roastmarkt.