Supremo Night Owl Bio
Nummer
Dit artikel komt in aanmerking voor gratis verzending vanaf een bestelwaarde van €39,00.
4 /5
mate van roosteren
Light roast (licht Cinnamon Roast):
Uitgesproken fruitige smaken en complexe zuren domineren met een laag bitterheidsniveau.
Medium roast (American of City Roast): Iets zoeter en minder zuur dan light roasts, met een evenwichtige smaak en volle body.
Dark roast (French-/Italian): Chocoladezoete body met uitgesproken geroosterde smaken en bitterheid met een lage zuurgraad.
Medium roast (American of City Roast): Iets zoeter en minder zuur dan light roasts, met een evenwichtige smaak en volle body.
Dark roast (French-/Italian): Chocoladezoete body met uitgesproken geroosterde smaken en bitterheid met een lage zuurgraad.
Donker
3 /4
intensiteit
De individuele smaken van de gebruikte bonen bepalen de intensiteit van een variëteit, die licht en delicaat (1) of bijzonder intens en sterk (4) kan smaken.
Tamelijk sterk
1 /4
zuur
Koffiebonen bevatten, net als veel ander voedsel, zuren. De zuurgraad hangt af van verschillende factoren, zoals het soort boon, de hoogte van de teelt, de herkomst en vooral het brandproces.
Zeer weinig
De smaak
Chocolade
verscheidenheid
Arabica/Robusta
natuur
Hele boon
Ons bereidingsadvies
Percolator
pistonmachine
Volautomatische machine
Prijzen en onderscheidingen
Korte beschrijving
- Krachtige blend van heerlijke Arabica en Robusta bonen (60/40 %)
- Donkere espresso branding (Full City Roast) met een vrij sterke smaak, nauwelijks waarneembare zuurgraad en tonen van cacao en vanille
- Gewassen biologische bonen uit Brazilië, India en Mexico
- We raden aan om ze als espresso te bereiden - in een volautomatische machine, in een piston of op het fornuis
- Met de hand gebrand volgens een lange traditie
Product beschrijving
Deze krachtige blend, bestaande uit zorgvuldig geselecteerde Arabica en Robusta bonen, belooft een smaakervaring van een klasse apart. De donkere espressobranding geeft Supremo Night Owl Bio een intense en sterke smaak die koffieliefhebbers in vervoering zal brengen. De harmonieuze balans tussen de bonen zorgt voor een onvergelijkbaar samenspel van smaken: de fijne Arabica-noot combineert perfect met de robuuste Robusta. In plaats van een zuurtje ervaren de kenners een zachte en evenwichtige smaak die gepaard gaat met subtiele tonen van cacao en vanille. Deze nuances geven de koffie een verleidelijke diepte en nemen het gehemelte mee op een reis van de zintuigen. De bonen zijn afkomstig van ecologisch duurzame teelt in Brazilië, India en Mexico. De gewassen biologische bonen zijn geteeld en geoogst onder strenge kwaliteitsnormen om een product van de hoogste kwaliteit te garanderen. We raden aan deze koffie te bereiden als espresso - in een espresso voor koffiezetapparaat, in een piston of op een fornuis. Supremo is een traditionele koffiebranderij. De koffie wordt niet industrieel geproduceerd, maar door ervaren meesterbranders. Supremo hecht veel belang aan eersteklas en voortdurend gecontroleerd vakmanschap.
beoordelingen
De beoordelingen zijn gecontroleerd op authenticiteit met behulp van het label 'Geverifieerde koper'. Onderzoeksprocedure: De beoordeelde producten worden vergeleken met de door de klanten bestelde producten. Klik op hier voor meer informatie over het beoordelingsproces en beoordelingen op de roastmarkt.