Speicherstadt Gezeiten Kaffeemischung Bio
Nummer
Dit artikel komt in aanmerking voor gratis verzending vanaf een bestelwaarde van €39,00.
3 /5
mate van roosteren
Light roast (licht Cinnamon Roast):
Uitgesproken fruitige smaken en complexe zuren domineren met een laag bitterheidsniveau.
Medium roast (American of City Roast): Iets zoeter en minder zuur dan light roasts, met een evenwichtige smaak en volle body.
Dark roast (French-/Italian): Chocoladezoete body met uitgesproken geroosterde smaken en bitterheid met een lage zuurgraad.
Medium roast (American of City Roast): Iets zoeter en minder zuur dan light roasts, met een evenwichtige smaak en volle body.
Dark roast (French-/Italian): Chocoladezoete body met uitgesproken geroosterde smaken en bitterheid met een lage zuurgraad.
Medium
3 /4
intensiteit
De individuele smaken van de gebruikte bonen bepalen de intensiteit van een variëteit, die licht en delicaat (1) of bijzonder intens en sterk (4) kan smaken.
Tamelijk sterk
3 /4
zuur
Koffiebonen bevatten, net als veel ander voedsel, zuren. De zuurgraad hangt af van verschillende factoren, zoals het soort boon, de hoogte van de teelt, de herkomst en vooral het brandproces.
Medium
De smaak
Bloemrijk, Fruitig, Groen/groente
verscheidenheid
Arabica
natuur
Hele boon
Ons bereidingsadvies
AeroPress
Filterkoffie
French Press
Prijzen en onderscheidingen
Korte beschrijving
- 100% biologische Arabica bonen
- Biologisch gecertificeerde bonen uit Ethiopië, Mexico, Papoea Nieuw Guinea, vers gebrand vanuit Hamburg
- Met vleugjes grapefruit en rode bes
- Nuance van zwarte thee in de afdronk
- Uitstekend geschikt voor alle koffiebereidingsmethoden, omdat de maling kan worden gekozen
Product beschrijving
De Gezeiten biologische koffiemelange van Speicherstadt is een 100% biologische topkoffie en belooft een intense smaakervaring met een absoluut Arabica bonengehalte. Hij wordt gekenmerkt door zijn smaak van jasmijnbloesem en bergamot met een vleugje grapefruit en rode bes. De biologische Ebbe & Flut melange is een bijzonder aromatische koffie met een gemiddelde smaakintensiteit. De bonen van deze variëteit komen uit Ethiopië, Mexico en Papoea-Nieuw-Guinea en worden biologisch geteeld. Ze worden gebrand in de branderij Speicherstadt in Hamburg. Dankzij een bijzonder zacht trommelbrandproces is Speicherstadt in staat om de volle en natuurlijke smaak van de bonen te behouden en zo een unieke smaakervaring te garanderen.
beoordelingen
De beoordelingen zijn gecontroleerd op authenticiteit met behulp van het label 'Geverifieerde koper'. Onderzoeksprocedure: De beoordeelde producten worden vergeleken met de door de klanten bestelde producten. Klik op hier voor meer informatie over het beoordelingsproces en beoordelingen op de roastmarkt.