roestbar Crema biologische koffie
Nummer
Dit artikel komt in aanmerking voor gratis verzending vanaf een bestelwaarde van €39,00.
3 /5
mate van roosteren
Light roast (licht Cinnamon Roast):
Uitgesproken fruitige smaken en complexe zuren domineren met een laag bitterheidsniveau.
Medium roast (American of City Roast): Iets zoeter en minder zuur dan light roasts, met een evenwichtige smaak en volle body.
Dark roast (French-/Italian): Chocoladezoete body met uitgesproken geroosterde smaken en bitterheid met een lage zuurgraad.
Medium roast (American of City Roast): Iets zoeter en minder zuur dan light roasts, met een evenwichtige smaak en volle body.
Dark roast (French-/Italian): Chocoladezoete body met uitgesproken geroosterde smaken en bitterheid met een lage zuurgraad.
Medium
2 /4
intensiteit
De individuele smaken van de gebruikte bonen bepalen de intensiteit van een variëteit, die licht en delicaat (1) of bijzonder intens en sterk (4) kan smaken.
Medium
2 /4
zuur
Koffiebonen bevatten, net als veel ander voedsel, zuren. De zuurgraad hangt af van verschillende factoren, zoals het soort boon, de hoogte van de teelt, de herkomst en vooral het brandproces.
Kleine
De smaak
Nootachtig, Chocolade
verscheidenheid
Arabica/Robusta
natuur
Hele boon
Ons bereidingsadvies
Volautomatische machine
Prijzen en onderscheidingen
Korte beschrijving
- Crema koffie gemaakt van 80% Arabica's en 20% Robusta's
- Volle, evenwichtige koffie met tonen van chocolade en nootachtige zoetheid
- De biologisch geteelde bonen komen uit Guatemala, Brazilië en India
- De melange is speciaal ontwikkeld voor bereiding in een volautomatische machineroestbar heeft al meerdere keren aandacht besteed aan fair trade.De melange is speciaal ontwikkeld voor bereiding in een volautomatische machine
- en harmonieert met melk
- roestbar heeft al meerdere prijzen ontvangen, besteedt aandacht aan eerlijke handel en ondersteunt sociale projecten
Product beschrijving
Voor de Crema variëteit van roestbar worden 80% Arabica bonen gecombineerd met 20% Robusta bonen. Deze hoogwaardige bonen komen uit Guatemala, Brazilië en India. Daar groeien ze onder gecontroleerde biologische omstandigheden, in harmonie met de natuur. De bonen uit Guatemala zijn verantwoordelijk voor de dominante chocoladesmaak in de koffie. Het Braziliaanse deel zorgt voor balans en de Indiase robustas maken de drank sterker en intenser. De uitgebalanceerde koffie bevat weinig zuur en een nootachtige zoetheid. roestbar behandelt de bonen met de grootste zorg om de best mogelijke smaak te garanderen. Elk type boon wordt tussen de 12 en 18 minuten gebrand, afhankelijk van de individuele eisen. Voor deze variëteit wordt een gemiddelde branding gebruikt. Na het branden worden de geraffineerde bonen verpakt in een luchtdichte zak. De romige melange is bijzonder geschikt voor bereiding als Americano of Cafe Crema (in een volautomatische machine) en harmonieert ook goed met melk. Direct en eerlijk contact met de producenten vormt de basis van roestbar. Het bedrijf heeft al verschillende prijzen ontvangen, waaronder "Beste Roastery in NRW" van Feinschmecker in 2018.
beoordelingen
De beoordelingen zijn gecontroleerd op authenticiteit met behulp van het label 'Geverifieerde koper'. Onderzoeksprocedure: De beoordeelde producten worden vergeleken met de door de klanten bestelde producten. Klik op hier voor meer informatie over het beoordelingsproces en beoordelingen op de roastmarkt.