roastmarket Bio Blend
Nummer
Dit artikel komt in aanmerking voor gratis verzending vanaf een bestelwaarde van €39,00.
2 /5
mate van roosteren
Light roast (licht Cinnamon Roast):
Uitgesproken fruitige smaken en complexe zuren domineren met een laag bitterheidsniveau.
Medium roast (American of City Roast): Iets zoeter en minder zuur dan light roasts, met een evenwichtige smaak en volle body.
Dark roast (French-/Italian): Chocoladezoete body met uitgesproken geroosterde smaken en bitterheid met een lage zuurgraad.
Medium roast (American of City Roast): Iets zoeter en minder zuur dan light roasts, met een evenwichtige smaak en volle body.
Dark roast (French-/Italian): Chocoladezoete body met uitgesproken geroosterde smaken en bitterheid met een lage zuurgraad.
Licht
3 /4
intensiteit
De individuele smaken van de gebruikte bonen bepalen de intensiteit van een variëteit, die licht en delicaat (1) of bijzonder intens en sterk (4) kan smaken.
Tamelijk sterk
3 /4
zuur
Koffiebonen bevatten, net als veel ander voedsel, zuren. De zuurgraad hangt af van verschillende factoren, zoals het soort boon, de hoogte van de teelt, de herkomst en vooral het brandproces.
Medium
De smaak
Fruitig, Nootachtig
verscheidenheid
Arabica
natuur
Hele boon
Ons bereidingsadvies
AeroPress
Cold Brew
Percolator
Filterkoffie
French Press
pistonmachine
Volautomatische machine
Prijzen en onderscheidingen
Korte beschrijving
- De biologische melange bestaat uit hoogwaardige, handgeplukte bonen van 100% biologische teelt in Afrika (100% Arabica)
- Als allrounder is deze koffie geschikt voor alle soorten bereidingen
- Kruiden- , nootachtige en licht fruitige smaken ontwikkelen zich ideaal in café crème of lichte espressoAls New England Roast heeft deze koffie een lichter brandprofiel.
- nootachtige en licht fruitige smaken ontwikkelen zich ideaal in café crème of lichte espresso
- Als New England Roast heeft hij een lichter brandprofiel
- Zacht, langzaam en gelijkmatig verfijnd in een langdurig trommelbrandproces
Product beschrijving
Onze biologische blend verrukt met nootachtige, chocoladeachtige smaken en een licht fruitige noot. Een volle smaak, een zachte crema en een subtiel zuurtje zijn kenmerkend voor deze melange. De hoogland Arabica bonen in deze koffie zijn 100% biologisch geteeld en groeien onder optimale klimatologische omstandigheden in Afrika. Dankzij het traditionele trommelbranden worden de ruwe bonen bijzonder voorzichtig verwerkt bij een maximale temperatuur van 180°C. Als een New England Roast (lichtgekleurde) branding is hij geschikt voor alle soorten bereidingen en kan hij milder of sterker worden gedronken, afhankelijk van de voorkeur. De wrange, nootachtige en licht fruitige tonen zijn bijzonder effectief als café crème of als een lichte espresso. Bovendien heeft de roastmarket Bio Blend een Rainforest Alliance certificering. Dit betekent dat de koffie is geproduceerd volgens sociale, economische en ecologische criteria. Alle roastblends worden aromadicht en 100% aluminiumvrij verpakt, zodat de smaken tot aan de bereiding optimaal beschermd zijn.
Productvergelijking
beoordelingen
De beoordelingen zijn gecontroleerd op authenticiteit met behulp van het label 'Geverifieerde koper'. Onderzoeksprocedure: De beoordeelde producten worden vergeleken met de door de klanten bestelde producten. Klik op hier voor meer informatie over het beoordelingsproces en beoordelingen op de roastmarkt.