Rehorik Röstmeister
Nummer
Dit artikel komt in aanmerking voor gratis verzending vanaf een bestelwaarde van €39,00.
4 /5
mate van roosteren
Light roast (licht Cinnamon Roast):
Uitgesproken fruitige smaken en complexe zuren domineren met een laag bitterheidsniveau.
Medium roast (American of City Roast): Iets zoeter en minder zuur dan light roasts, met een evenwichtige smaak en volle body.
Dark roast (French-/Italian): Chocoladezoete body met uitgesproken geroosterde smaken en bitterheid met een lage zuurgraad.
Medium roast (American of City Roast): Iets zoeter en minder zuur dan light roasts, met een evenwichtige smaak en volle body.
Dark roast (French-/Italian): Chocoladezoete body met uitgesproken geroosterde smaken en bitterheid met een lage zuurgraad.
Donker
3 /4
intensiteit
De individuele smaken van de gebruikte bonen bepalen de intensiteit van een variëteit, die licht en delicaat (1) of bijzonder intens en sterk (4) kan smaken.
Tamelijk sterk
2 /4
zuur
Koffiebonen bevatten, net als veel ander voedsel, zuren. De zuurgraad hangt af van verschillende factoren, zoals het soort boon, de hoogte van de teelt, de herkomst en vooral het brandproces.
Kleine
De smaak
Fruitig, Chocolade, Zoetig
verscheidenheid
Arabica/Robusta
natuur
Hele boon
Ons bereidingsadvies
Percolator
pistonmachine
Volautomatische machine
Korte beschrijving
- Harmonisch uitgebalanceerde espressomelange met 60% Arabica en 40% Robusta
- Balans van fruit en smaak met tonen van grapefruit, rietsuiker en pure chocolade
- Arabica uit Colombia en Brazilië, Robusta uit Ethiopië
- thiopia
- Geschikt voor bereiding in een piston, volautomaat of in een kan op het fornuis
- De 4e generatie Regensburger koffiefabriek in familiebeheer. De 4e
- generatie familie gerunde branderij Regensburg Rehorik verfijnt groene koffies in de traditionele kogelbrander
Product beschrijving
De Röstmeister Espresso doet zijn naam eer aan. Deze zorgvuldig samengestelde blend bestaat uit 60% beste Arabica en 40% sterke Robusta bonen. De eerstgenoemde komen uit Südamerica, om precies te zijn uit Brazilië en Colombia, de Robusta's uit Äthiopia. Door de unieke herkomst en de voorzichtige verwerking op lange termijn in de traditionele kogelbranderij van Rehorik komen de specifieke kenmerken van elke boon naar voren. Pas daarna worden ze gemengd tot hun harmonieuze verhouding. Op deze manier presenteert de koffie de smaken van de landen van herkomst en weet hij als blend de voordelen van de fruitige en fijne Arabica's te combineren met de kruidigheid en intensiteit van de Oost-Afrikaanse robusta's. Qua smaak zijn er aroma's van rijpe grapefruit, rietsuiker en pure chocolade. Visueel laat de espresso een dichte en fluweelzachte crema achter in het espressokopje. De Röstmeister is een genot, alleen of met melk, en komt het best tot zijn recht in een portafilter, een pot op het fornuis of een volautomaat. Regensburger Rehorik Rösterei bestaat al sinds 1928 en is nu in de 4e generatie in familiebeheer. Tot op de dag van vandaag wordt de traditionele Kugelröster nog steeds verfijnd volgens de gecertificeerde criteria van het Duitse Röstergilde.
beoordelingen
De beoordelingen zijn gecontroleerd op authenticiteit met behulp van het label 'Geverifieerde koper'. Onderzoeksprocedure: De beoordeelde producten worden vergeleken met de door de klanten bestelde producten. Klik op hier voor meer informatie over het beoordelingsproces en beoordelingen op de roastmarkt.