Rehorik Primissimo
Nummer
Dit artikel komt in aanmerking voor gratis verzending vanaf een bestelwaarde van €39,00.
4 /5
mate van roosteren
Light roast (licht Cinnamon Roast):
Uitgesproken fruitige smaken en complexe zuren domineren met een laag bitterheidsniveau.
Medium roast (American of City Roast): Iets zoeter en minder zuur dan light roasts, met een evenwichtige smaak en volle body.
Dark roast (French-/Italian): Chocoladezoete body met uitgesproken geroosterde smaken en bitterheid met een lage zuurgraad.
Medium roast (American of City Roast): Iets zoeter en minder zuur dan light roasts, met een evenwichtige smaak en volle body.
Dark roast (French-/Italian): Chocoladezoete body met uitgesproken geroosterde smaken en bitterheid met een lage zuurgraad.
Donker
3 /4
intensiteit
De individuele smaken van de gebruikte bonen bepalen de intensiteit van een variëteit, die licht en delicaat (1) of bijzonder intens en sterk (4) kan smaken.
Tamelijk sterk
1 /4
zuur
Koffiebonen bevatten, net als veel ander voedsel, zuren. De zuurgraad hangt af van verschillende factoren, zoals het soort boon, de hoogte van de teelt, de herkomst en vooral het brandproces.
Zeer weinig
De smaak
Nootachtig, Chocolade
verscheidenheid
Arabica/Robusta
natuur
Hele boon
Ons bereidingsadvies
Percolator
pistonmachine
Volautomatische machine
Korte beschrijving
- Sterke espresso van topkwaliteit met 60% Arabica en 40% Robusta bonen
- Tonen van geroosterde hazelnoot en pure chocolade
- Ruwe bonen uit Brazilië, zacht donker geraffineerd
- Geschikt voor de portafilter, de pot op het fornuis en volautomatenGeschikt voor de
- piston, de kan op het fornuis en de volautomaat en uitstekend geschikt als basis voor mixdranken op basis van melk
- De 4e generatie van de Regensburger koffiefabriek wordt door een familie gerund. De 4e
- generatie familie gerunde branderij Regensburg Rehorik verfijnt groene koffies in de traditionele kogelbrander
Product beschrijving
Primissimo is een eersteklas espresso. Hij bestaat voor 60% uit Arabica's en voor 40% uit Robusta's, die uit Brazilië komen en langzaam en donker zijn gebrand. Hierdoor komen de specifieke chocolade- en notensmaken van de bonen naar voren en wordt de zuurgraad verlaagd. De sterke espresso, die het best wordt bereid in een piston, maar ook goed werkt in een pot op het fornuis of een volautomatische machine, smaakt naar geroosterde hazelnoten en een vleugje pure chocolade. Hierdoor is het ideaal als basis espresso voor creaties met melkschuim zoals cappuccino of Flat White. De branderij in Regensburg bestaat al sinds 1928 en wordt nu gerund door de 4e generatie van de familie. Tot op de dag van vandaag wordt de koffie gebrand in de traditionele kogelbranderij volgens de gecertificeerde criteria van de German Roasters' Guild.
beoordelingen
De beoordelingen zijn gecontroleerd op authenticiteit met behulp van het label 'Geverifieerde koper'. Onderzoeksprocedure: De beoordeelde producten worden vergeleken met de door de klanten bestelde producten. Klik op hier voor meer informatie over het beoordelingsproces en beoordelingen op de roastmarkt.