Rehorik Nuovo
Nummer
Dit artikel komt in aanmerking voor gratis verzending vanaf een bestelwaarde van €39,00.
4 /5
mate van roosteren
Light roast (licht Cinnamon Roast):
Uitgesproken fruitige smaken en complexe zuren domineren met een laag bitterheidsniveau.
Medium roast (American of City Roast): Iets zoeter en minder zuur dan light roasts, met een evenwichtige smaak en volle body.
Dark roast (French-/Italian): Chocoladezoete body met uitgesproken geroosterde smaken en bitterheid met een lage zuurgraad.
Medium roast (American of City Roast): Iets zoeter en minder zuur dan light roasts, met een evenwichtige smaak en volle body.
Dark roast (French-/Italian): Chocoladezoete body met uitgesproken geroosterde smaken en bitterheid met een lage zuurgraad.
Donker
2 /4
intensiteit
De individuele smaken van de gebruikte bonen bepalen de intensiteit van een variëteit, die licht en delicaat (1) of bijzonder intens en sterk (4) kan smaken.
Medium
1 /4
zuur
Koffiebonen bevatten, net als veel ander voedsel, zuren. De zuurgraad hangt af van verschillende factoren, zoals het soort boon, de hoogte van de teelt, de herkomst en vooral het brandproces.
Zeer weinig
De smaak
Nootachtig, Chocolade, Zoetig
verscheidenheid
Arabica/Robusta
natuur
Hele boon
Ons bereidingsadvies
pistonmachine
Volautomatische machine
Korte beschrijving
- Populaire espresso in de Italiaanse traditie van Rehorik
- De melange is gemaakt van 45% Arabica's en 55% Robusta's
- Intense espresso met een lage zuurgraad en chocolade-, noot- en fruitsmakenDe melange is het beste te bereiden met een portafiltermachine of volautomatische machineDe melange is gemaakt
- van 45% Arabica's en 55% Robusta's
- Intense espresso met een lage zuurgraad ure
- en chocolade-, noot- en fruitsmaken
- De blend kan het beste worden bereid met een pistonmachine of volautomaat
- Rehorik kan terugkijken op een lange bedrijfsgeschiedenis en heeft altijd aandacht besteed aan goede kwaliteit
Product beschrijving
Rösterei Rehorik verblijdt fijnproevers al sinds 1928 met zijn eigen koffiemelanges. En Espresso Nuovo maakt al bijna net zo lang deel uit van het assortiment. Dat alleen al zegt veel over de populariteit van de blend. De traditionele espresso bestaat uit een uitgelezen melange van 45% Arabicas en 55% Robustas. Deze bonen komen uit bekende koffielanden: Äthiopië, Brazilië en Colombia. Espresso Nuovo wordt gekenmerkt door aroma's van pure chocolade, geroosterde hazelnoten, nougat en fruitige noten. Hij is intens en scoort hoog bij veel koffieliefhebbers dankzij de zeer lage zuurgraad. Het zijn niet alleen de bonen die bepalend zijn voor dit aromatische profiel, maar ook de verwerking. Na een zorgvuldige oogst worden ze gewassen en ten slotte donker gebrand door Rehorik. Het familiebedrijf vertrouwt op meerdere generaties ervaring en moderne technologie. De bonen worden zo zacht mogelijk geraffineerd, zodat alle smaken zich kunnen ontvouwen. De uiteindelijke melange is het meest geschikt voor bereiding in een portafiltermachine en in een volautomatische machine. De espresso smaakt niet alleen goed op zichzelf, maar ook als basis voor cappuccino. De geschiedenis van het bedrijf Rehorik, dat staat voor koffie, wijn en delicatessen, begon meer dan 90 jaar geleden met oprichter Hugo Rehorik. Sinds het begin wordt er veel waarde gehecht aan goede kwaliteit. Daarom bezoekt het familiebedrijf regelmatig koffieboeren en -producenten en test het zijn eigen producten zorgvuldig.
beoordelingen
De beoordelingen zijn gecontroleerd op authenticiteit met behulp van het label 'Geverifieerde koper'. Onderzoeksprocedure: De beoordeelde producten worden vergeleken met de door de klanten bestelde producten. Klik op hier voor meer informatie over het beoordelingsproces en beoordelingen op de roastmarkt.