Rehorik Bergsport
Nummer
Dit artikel komt in aanmerking voor gratis verzending vanaf een bestelwaarde van €39,00.
3 /5
mate van roosteren
Light roast (licht Cinnamon Roast):
Uitgesproken fruitige smaken en complexe zuren domineren met een laag bitterheidsniveau.
Medium roast (American of City Roast): Iets zoeter en minder zuur dan light roasts, met een evenwichtige smaak en volle body.
Dark roast (French-/Italian): Chocoladezoete body met uitgesproken geroosterde smaken en bitterheid met een lage zuurgraad.
Medium roast (American of City Roast): Iets zoeter en minder zuur dan light roasts, met een evenwichtige smaak en volle body.
Dark roast (French-/Italian): Chocoladezoete body met uitgesproken geroosterde smaken en bitterheid met een lage zuurgraad.
Medium
2 /4
intensiteit
De individuele smaken van de gebruikte bonen bepalen de intensiteit van een variëteit, die licht en delicaat (1) of bijzonder intens en sterk (4) kan smaken.
Medium
2 /4
zuur
Koffiebonen bevatten, net als veel ander voedsel, zuren. De zuurgraad hangt af van verschillende factoren, zoals het soort boon, de hoogte van de teelt, de herkomst en vooral het brandproces.
Kleine
De smaak
Fruitig, Nootachtig, Chocolade
verscheidenheid
Arabica
natuur
Hele boon
Ons bereidingsadvies
Percolator
pistonmachine
Volautomatische machine
Korte beschrijving
- Blend van 100% Arabica bonen
- Medium espresso branding met een licht intense smaak en tonen van pruimen, noten en nougat
- Exquisite bonen uit Brazilië
- Wij adviseren bereiding in een portafilter .
- percolator of volautomaat
- Sinds 1928 brengen de creaties van Rehorik plezier in de vorm van passie en kwaliteit in het kopje
Product beschrijving
Op zoek naar een nieuwe favoriete koffie? Rehorik Bergsport heeft een fijne, heldere en toch complexe smaak. De medium espressobranding en de licht intense smaken van de Arabica blend brengen het profiel naar voren. Afgerond door geweldige pruimen- en notentonen, rondt een vleugje nougat de melange heerlijk af. Met regelmatige bezoeken aan de teeltgebieden brengt het merk consistente kwaliteit in het kopje. De exquise bonen van Rehorik Bergsport worden geteeld en verwerkt onder ideale omstandigheden in de Braziliaanse zon. Het constante klimaat hier zorgt het hele jaar door voor topkwaliteit. In de kelders van de branderij is meer dan 90 jaar ervaring met branden te zien. Hier is altijd met veel rust en ervaring het beste uit de bonen gehaald. Dit is de enige manier om de unieke smaak te creëren die bij elke slok geproefd kan worden. Om optimaal te kunnen genieten, raden we aan om de koffie te bereiden in een piston, percolator of volautomaat. Sinds 1928 brengen de creaties van Rehorik plezier in de vorm van passie en kwaliteit in het kopje - over de hele wereld.
beoordelingen
De beoordelingen zijn gecontroleerd op authenticiteit met behulp van het label 'Geverifieerde koper'. Onderzoeksprocedure: De beoordeelde producten worden vergeleken met de door de klanten bestelde producten. Klik op hier voor meer informatie over het beoordelingsproces en beoordelingen op de roastmarkt.