Pellini Decaffeinato Natural 500g
€14,99
Inclusief BTW. excl. verzendkosten
€0,21
|
€29,98 / 1kg
Nummer
Dit artikel komt in aanmerking voor gratis verzending vanaf een bestelwaarde van €39,00.
2 /5
mate van roosteren
Light roast (licht Cinnamon Roast):
Uitgesproken fruitige smaken en complexe zuren domineren met een laag bitterheidsniveau.
Medium roast (American of City Roast): Iets zoeter en minder zuur dan light roasts, met een evenwichtige smaak en volle body.
Dark roast (French-/Italian): Chocoladezoete body met uitgesproken geroosterde smaken en bitterheid met een lage zuurgraad.
Medium roast (American of City Roast): Iets zoeter en minder zuur dan light roasts, met een evenwichtige smaak en volle body.
Dark roast (French-/Italian): Chocoladezoete body met uitgesproken geroosterde smaken en bitterheid met een lage zuurgraad.
Licht
1 /4
intensiteit
De individuele smaken van de gebruikte bonen bepalen de intensiteit van een variëteit, die licht en delicaat (1) of bijzonder intens en sterk (4) kan smaken.
Mild
3 /4
zuur
Koffiebonen bevatten, net als veel ander voedsel, zuren. De zuurgraad hangt af van verschillende factoren, zoals het soort boon, de hoogte van de teelt, de herkomst en vooral het brandproces.
Medium
De smaak
Bloemrijk, Zoetig
verscheidenheid
Arabica
natuur
Hele boon
Ons bereidingsadvies
AeroPress
Cold Brew
Percolator
Filterkoffie
French Press
pistonmachine
Volautomatische machine
Korte beschrijving
- 100% Arabica bonen uit Midden- en Zuid-Amerika zorgen voor een langdurige smaak
- De fijne smaak en het fruitige aroma zijn bijzonder
- De medium branding en de CO2 decafeïnering maken de koffie vrij mild en zeer harmonieus
- Perfect voor pistons en volautomatische machines
Product beschrijving
De Decaffeinato Natural is het cafeïnevrije broertje van de Pellini Top 100% Arabica en doet daar qua smaak niet voor onder. De 100% Arabica melange heeft een bijzonder langdurige, elegante en fruitige smaak. De vrij lichte branding maakt deze melange zeer mild met een aangename zuurgraad.
De geselecteerde bonen worden langzaam en met de hand gebrand in de roterende trommel. Dit zachte proces verwijdert de bittere stoffen uit de bonen, waardoor de koffie zeer harmonieus wordt. De bonen worden voorzichtig en zonder chemicaliën gedecafeïneerd met behulp van het CO2-proces met waterdamp en druk. Aan de andere kant zorgt deze brandmethode ervoor dat de aroma's zich perfect kunnen ontwikkelen, wat resulteert in een eersteklas smaak. Deze koffie maakt ook indruk met zijn geweldige romige smaak
.
beoordelingen
De beoordelingen zijn gecontroleerd op authenticiteit met behulp van het label 'Geverifieerde koper'. Onderzoeksprocedure: De beoordeelde producten worden vergeleken met de door de klanten bestelde producten. Klik op hier voor meer informatie over het beoordelingsproces en beoordelingen op de roastmarkt.