Passalacqua Mehari 1kg
€29,99
Inclusief BTW. excl. verzendkosten
€0,21
|
€29,99 / 1kg
Nummer
Dit artikel komt in aanmerking voor gratis verzending vanaf een bestelwaarde van €39,00.
5 /5
mate van roosteren
Light roast (licht Cinnamon Roast):
Uitgesproken fruitige smaken en complexe zuren domineren met een laag bitterheidsniveau.
Medium roast (American of City Roast): Iets zoeter en minder zuur dan light roasts, met een evenwichtige smaak en volle body.
Dark roast (French-/Italian): Chocoladezoete body met uitgesproken geroosterde smaken en bitterheid met een lage zuurgraad.
Medium roast (American of City Roast): Iets zoeter en minder zuur dan light roasts, met een evenwichtige smaak en volle body.
Dark roast (French-/Italian): Chocoladezoete body met uitgesproken geroosterde smaken en bitterheid met een lage zuurgraad.
Zeer donker
2 /4
intensiteit
De individuele smaken van de gebruikte bonen bepalen de intensiteit van een variëteit, die licht en delicaat (1) of bijzonder intens en sterk (4) kan smaken.
Medium
2 /4
zuur
Koffiebonen bevatten, net als veel ander voedsel, zuren. De zuurgraad hangt af van verschillende factoren, zoals het soort boon, de hoogte van de teelt, de herkomst en vooral het brandproces.
Kleine
De smaak
Chocolade
verscheidenheid
Arabica/Robusta
natuur
Hele boon
Ons bereidingsadvies
Percolator
French Press
pistonmachine
Volautomatische machine
Korte beschrijving
- Uitgebalanceerde verhouding tussen Arabica en Robusta bonen
- Typisch sterke branding
- Chocoladetoon in de nasmaak
- De dichte crema en volle body zijn speciaal
- Uitstekend voor pistonmachines en volautomatische machines
Product beschrijving
Passalacqua staat voor de traditie van Napolitaanse koffie. Het familiebedrijf bestaat al sinds 1948. Vandaag de dag wordt het gerund door de derde generatie. Het begon allemaal met een kleine koffiebrander van 5 kg. Vandaag de dag verwerkt het bedrijf 3460 kg koffie per uur. Passalacqua selecteert voor zijn melanges koffie van de hoogste kwaliteit van over de hele wereld en legt daarbij grote nadruk op topkwaliteit. Ondanks de grote aanwezigheid op de wereldmarkt ziet Passalacqua zichzelf nog steeds als een familiebedrijf met een sterk gevoel voor traditie. De Mehari espresso van Passalacqua heeft een harmonieuze verhouding van ongeveer 50% Arabica en 50% Robusta bonen. De sterke smaak en volle body worden afgerond met een stevige crema. Het hoge aandeel robustabonen, dat typisch is voor Passalacqua, zorgt voor een sterke en aromatische melange. De chocoladetoon in de afdronk is bijzonder.
beoordelingen
De beoordelingen zijn gecontroleerd op authenticiteit met behulp van het label 'Geverifieerde koper'. Onderzoeksprocedure: De beoordeelde producten worden vergeleken met de door de klanten bestelde producten. Klik op hier voor meer informatie over het beoordelingsproces en beoordelingen op de roastmarkt.