Pascucci Mild Caffè
Nummer
Dit artikel komt in aanmerking voor gratis verzending vanaf een bestelwaarde van €39,00.
3 /5
mate van roosteren
Light roast (licht Cinnamon Roast):
Uitgesproken fruitige smaken en complexe zuren domineren met een laag bitterheidsniveau.
Medium roast (American of City Roast): Iets zoeter en minder zuur dan light roasts, met een evenwichtige smaak en volle body.
Dark roast (French-/Italian): Chocoladezoete body met uitgesproken geroosterde smaken en bitterheid met een lage zuurgraad.
Medium roast (American of City Roast): Iets zoeter en minder zuur dan light roasts, met een evenwichtige smaak en volle body.
Dark roast (French-/Italian): Chocoladezoete body met uitgesproken geroosterde smaken en bitterheid met een lage zuurgraad.
Medium
2 /4
intensiteit
De individuele smaken van de gebruikte bonen bepalen de intensiteit van een variëteit, die licht en delicaat (1) of bijzonder intens en sterk (4) kan smaken.
Medium
2 /4
zuur
Koffiebonen bevatten, net als veel ander voedsel, zuren. De zuurgraad hangt af van verschillende factoren, zoals het soort boon, de hoogte van de teelt, de herkomst en vooral het brandproces.
Kleine
De smaak
Chocolade, Zoetig, Gekruid
verscheidenheid
Arabica/Robusta
natuur
Hele boon
Ons bereidingsadvies
pistonmachine
Korte beschrijving
- Milde en zachte Italiaanse espresso gemaakt van 80% Arabica's en 20% Robusta's
- Uitgebalanceerde melange van gemiddelde intensiteit met een lage zuurgraad en veelzijdige smaken
- De bonen komen onder andere
- uit Brazilië, Colombia, Costa Rica en India
- De espresso kan het beste worden bereid in een espresso voor piston machine
- Pascucci heeft patent op zijn unieke en zachte brandproces en vertrouwt op directe handel
Product beschrijving
Omschrijving Wie op zoek is naar een mildere versie van een klassieke Italiaanse espresso, moet zeker deze volle en uitgebalanceerde melange van de gerenommeerde Pascucci branderij proberen. De Mild Caffè is verkrijgbaar in verpakkingen van 250 gram of als hele kilo en heeft een gemiddelde intensiteit. Hij bestaat voor 80% uit arabica's en voor 30% uit robusta's, die afkomstig zijn van een bonte mengeling van herkomst. Voor de Mild Caffè gebruikt Pascucci bonen uit Sul de Minas in Brazilië, Santa Marta in Colombia, de West Valley in Costa Rica, Guatemala's Zacapa regio, het noordwesten van Haïti, Wayanad in India en Pasco in Peru. Deze diversiteit resulteert in een zachte, moutige en zoete smaak met tonen van broodkorst, honing, ahornsiroop en donkere cacao. De koffie bevat weinig zuur.
De bonen worden deels natural en deels washed verwerkt, wat een positief effect heeft op de veelzijdigheid van de smaken. Een andere belangrijke factor is de voorzichtige verwerking bij Pascucci in Italië. Het bedrijf vertrouwt op een speciale manier van roosteren in trommels die van generatie op generatie is doorgegeven. De manier van roosteren is zo uniek dat het bedrijf er patent op heeft gekregen. Voor de Mild Caffè wordt een medium graad gebruikt, waarbij de bonen donker worden gebrand, zoals typisch is voor originele espresso. De geraffineerde bonen worden vervolgens verpakt in een aromabeschermend aluminium ventielzakje. Voor thuisbereiding raadt Pascucci een portafiltermachine aan. Naast pure espresso is de melange ook ideaal als basis voor een romige cappuccino of latte macchiato. Pascucci is een bekende naam die staat voor uitstekende espressomelanges van topkwaliteit. Om dit te bereiken vertrouwt het merk niet alleen op zijn unieke brandtechniek, maar besteedt het ook veel aandacht aan de herkomst van de groene koffie. Pascucci doet rechtstreeks zaken met de koffieboeren en voert regelmatig kwaliteitscontroles uit op de bonen.
De bonen worden deels natural en deels washed verwerkt, wat een positief effect heeft op de veelzijdigheid van de smaken. Een andere belangrijke factor is de voorzichtige verwerking bij Pascucci in Italië. Het bedrijf vertrouwt op een speciale manier van roosteren in trommels die van generatie op generatie is doorgegeven. De manier van roosteren is zo uniek dat het bedrijf er patent op heeft gekregen. Voor de Mild Caffè wordt een medium graad gebruikt, waarbij de bonen donker worden gebrand, zoals typisch is voor originele espresso. De geraffineerde bonen worden vervolgens verpakt in een aromabeschermend aluminium ventielzakje. Voor thuisbereiding raadt Pascucci een portafiltermachine aan. Naast pure espresso is de melange ook ideaal als basis voor een romige cappuccino of latte macchiato. Pascucci is een bekende naam die staat voor uitstekende espressomelanges van topkwaliteit. Om dit te bereiken vertrouwt het merk niet alleen op zijn unieke brandtechniek, maar besteedt het ook veel aandacht aan de herkomst van de groene koffie. Pascucci doet rechtstreeks zaken met de koffieboeren en voert regelmatig kwaliteitscontroles uit op de bonen.
beoordelingen
De beoordelingen zijn gecontroleerd op authenticiteit met behulp van het label 'Geverifieerde koper'. Onderzoeksprocedure: De beoordeelde producten worden vergeleken met de door de klanten bestelde producten. Klik op hier voor meer informatie over het beoordelingsproces en beoordelingen op de roastmarkt.