Pascucci Classic Caffè
Nummer
Dit artikel komt in aanmerking voor gratis verzending vanaf een bestelwaarde van €39,00.
3 /5
mate van roosteren
Light roast (licht Cinnamon Roast):
Uitgesproken fruitige smaken en complexe zuren domineren met een laag bitterheidsniveau.
Medium roast (American of City Roast): Iets zoeter en minder zuur dan light roasts, met een evenwichtige smaak en volle body.
Dark roast (French-/Italian): Chocoladezoete body met uitgesproken geroosterde smaken en bitterheid met een lage zuurgraad.
Medium roast (American of City Roast): Iets zoeter en minder zuur dan light roasts, met een evenwichtige smaak en volle body.
Dark roast (French-/Italian): Chocoladezoete body met uitgesproken geroosterde smaken en bitterheid met een lage zuurgraad.
Medium
4 /4
intensiteit
De individuele smaken van de gebruikte bonen bepalen de intensiteit van een variëteit, die licht en delicaat (1) of bijzonder intens en sterk (4) kan smaken.
Intensief
2 /4
zuur
Koffiebonen bevatten, net als veel ander voedsel, zuren. De zuurgraad hangt af van verschillende factoren, zoals het soort boon, de hoogte van de teelt, de herkomst en vooral het brandproces.
Kleine
De smaak
Chocolade, Gekruid
verscheidenheid
Arabica/Robusta
natuur
Hele boon
Ons bereidingsadvies
pistonmachine
Korte beschrijving
- Klassieke Italiaanse espresso van 70% Arabica's en 30% Robusta's
- Intense espresso met veelzijdige smaken van chocolade, noten, broodkorst, tabak, mout en hooi
- De groene koffie is afkomstig van directe handel met koffieboeren in Brazilië, Haïti en India
- Voor de bereiding is
- een portafiltermachine het meest geschikt
- Pascucci is een van de beste espressobranders in Italië en heeft patent op zijn speciale brandproces .
Product beschrijving
Iedereen die een klassieke espresso bestelt in een Italiaanse caffè bar weet precies hoe hij moet zijn: intens en aromatisch. En Pascucci's Classic Caffè biedt ook zulke traditionele espresso's voor thuis. De melange, die verkrijgbaar is in 250 gram of als hele kilo, bestaat voor 70% uit Arabicas en voor 30% uit Robustas. De bonen komen uit het Braziliaanse teeltgebied Sul de Minas, het noordwesten van Haïti en Wayanad in India. De espresso is erg sterk, smaakvol en bevat weinig zuren. Een kopje zit vol smaken: van chocolade, noten en broodkorst, tot tabak en moutsiroop, tot hooi en geroosterde aroma's. Naast de selectie van bonen van hoge kwaliteit is de brandtechniek grotendeels verantwoordelijk voor deze complexe smaak. Na de oogst worden de bonen natural verwerkt. De koffiebessen worden gedroogd in de zon en herhaaldelijk gedraaid, wat resulteert in een fruitige en bloemige smaak, complexiteit en zoetheid.
De meesterkoks van Pascucci zorgen ten slotte voor de verfijning op traditionele Italiaanse wijze. Voor de Classic Caffè worden de bonen op een gemiddelde graad geroosterd op de zachtst mogelijke manier. Het speciale brandproces in de trommel wordt al generaties lang doorgegeven en het bedrijf heeft de techniek zelfs gepatenteerd. Als verpakking wordt een speciale aluminium ventielzak gebruikt om de resulterende aroma's te behouden. Italiaanse espresso kan het beste worden bereid in een portafiltermachine, omdat deze extra crema produceert. Caffè Classico is echter niet alleen ideaal als pure espresso, maar ook als basis voor cappuccino en latte macchiato. Pascucci is een van de beste koffiesterren van Italië en richt zich op hoge kwaliteit. Om dit te allen tijde te garanderen, koopt het bedrijf zijn groene koffie rechtstreeks in bij de koffieboeren en controleert het deze regelmatig.
De meesterkoks van Pascucci zorgen ten slotte voor de verfijning op traditionele Italiaanse wijze. Voor de Classic Caffè worden de bonen op een gemiddelde graad geroosterd op de zachtst mogelijke manier. Het speciale brandproces in de trommel wordt al generaties lang doorgegeven en het bedrijf heeft de techniek zelfs gepatenteerd. Als verpakking wordt een speciale aluminium ventielzak gebruikt om de resulterende aroma's te behouden. Italiaanse espresso kan het beste worden bereid in een portafiltermachine, omdat deze extra crema produceert. Caffè Classico is echter niet alleen ideaal als pure espresso, maar ook als basis voor cappuccino en latte macchiato. Pascucci is een van de beste koffiesterren van Italië en richt zich op hoge kwaliteit. Om dit te allen tijde te garanderen, koopt het bedrijf zijn groene koffie rechtstreeks in bij de koffieboeren en controleert het deze regelmatig.
beoordelingen
De beoordelingen zijn gecontroleerd op authenticiteit met behulp van het label 'Geverifieerde koper'. Onderzoeksprocedure: De beoordeelde producten worden vergeleken met de door de klanten bestelde producten. Klik op hier voor meer informatie over het beoordelingsproces en beoordelingen op de roastmarkt.