O'ccaffè Espresso Classico Professional 1kg
€17,99
Inclusief BTW. excl. verzendkosten
€0,13
|
€17,99 / 1kg
Nummer
Dit artikel komt in aanmerking voor gratis verzending vanaf een bestelwaarde van €39,00.
4 /5
mate van roosteren
Light roast (licht Cinnamon Roast):
Uitgesproken fruitige smaken en complexe zuren domineren met een laag bitterheidsniveau.
Medium roast (American of City Roast): Iets zoeter en minder zuur dan light roasts, met een evenwichtige smaak en volle body.
Dark roast (French-/Italian): Chocoladezoete body met uitgesproken geroosterde smaken en bitterheid met een lage zuurgraad.
Medium roast (American of City Roast): Iets zoeter en minder zuur dan light roasts, met een evenwichtige smaak en volle body.
Dark roast (French-/Italian): Chocoladezoete body met uitgesproken geroosterde smaken en bitterheid met een lage zuurgraad.
Donker
3 /4
intensiteit
De individuele smaken van de gebruikte bonen bepalen de intensiteit van een variëteit, die licht en delicaat (1) of bijzonder intens en sterk (4) kan smaken.
Tamelijk sterk
2 /4
zuur
Koffiebonen bevatten, net als veel ander voedsel, zuren. De zuurgraad hangt af van verschillende factoren, zoals het soort boon, de hoogte van de teelt, de herkomst en vooral het brandproces.
Kleine
De smaak
Bloemrijk, Fruitig
verscheidenheid
Arabica/Robusta
natuur
Hele boon
Ons bereidingsadvies
pistonmachine
Korte beschrijving
- Sterke Arabica-Robusta blend (20/80%) voor aromatisch koffiegenot
- Donkere espressobranding (Full City Roast) met een licht intense smaak, zachte zuurgraad en tonen van gedroogd fruit en bloemen
- Natuurlijk verwerkte bonen uit India, Brazilië en Vietnam
- Natuurlijk verwerkte bonen uit India, Brazilië en Vietnam
- We raden aan deze koffie te bereiden als espresso, cappuccino en latte macchiato in een pistonmachine
- Authentiek Italiaans koffiegenot door zachte branding met trommel
Product beschrijving
Als de Robusta bonen zo goed zijn dat ze op de voorgrond treden, dan is het tijd voor een echte traktatie. De “O'ccaffè Espresso Classico Professional” is het perfecte voorbeeld van een sterke espresso. De uitgebalanceerde samenstelling van de bonen geeft de Robusta melange een unieke smaak. Aanvankelijk wordt de donkere espressomelange begeleid door een licht intens aroma, terwijl de zachte zuurgraad op de achtergrond blijft hangen. Qua smaak doet de creatie denken aan tonen van gedroogd fruit en florale hints. De exquise bonen zijn afkomstig uit India, Brazilië en Vietnam, waar ze ideale klimatologische omstandigheden vinden in de buurt van de Äquator en rijpen op respectievelijk 600 en 2200 meter hoogte voordat ze nat worden verwerkt en naar de branderij worden gestuurd. Na de verwerking zijn de ronde bonen klaar om thuis van te genieten. We raden aan om ze te bereiden als espresso, cappuccino en latte macchiato in een portafiltermachine. De creaties van O'ccaffè komen uit de zuidelijke regio van Rome en combineren sinds 1986 jarenlange ervaring, passie en de kunst van het branden. De familie Vivenzio heeft een lange traditie van koffiebranden op vat om de wereld te voorzien van authentiek Italiaans koffiegenot.
beoordelingen
De beoordelingen zijn gecontroleerd op authenticiteit met behulp van het label 'Geverifieerde koper'. Onderzoeksprocedure: De beoordeelde producten worden vergeleken met de door de klanten bestelde producten. Klik op hier voor meer informatie over het beoordelingsproces en beoordelingen op de roastmarkt.