New York Extra
Nummer
Medium roast (American of City Roast): Iets zoeter en minder zuur dan light roasts, met een evenwichtige smaak en volle body.
Dark roast (French-/Italian): Chocoladezoete body met uitgesproken geroosterde smaken en bitterheid met een lage zuurgraad.
Donker
Tamelijk sterk
Kleine
Ons bereidingsadvies
Korte beschrijving
- Espresso gemaakt van 95% Arabicas van hoge kwaliteit en 5% Arabicas
- Uitgebalanceerde smaak met fruitige tonen en aroma's van chocolade, milde afdronk
- De bonen komen van goede hoogtes in Midden- en Zuid-Amerika
- Bereiding als lungo, espresso of melkcreatie wordt bijzonder aanbevolen
- Caffé New York werd bekroond met de eerste plaats in Feinschmecker 01/98 en staat voor genieten van hoge kwaliteit
Product beschrijving
De New York Extra variëteit van het merk Caffé New York wordt gemaakt van 95 procent Arabica bonen en 5 procent Robusta bonen. Deze groeien in Midden- en Zuid-Amerika. De espresso heeft een harmonieuze smaak: hij is bijzonder chocoladeachtig met nootachtige en kruidige tonen. Hij bevat weinig zuur en is relatief intens, met een dichte crèmelaag. De gewassen bonen zijn vrij donker gebrand en hebben een typische espressobranding. De espresso wordt traditioneel geproduceerd in Italië. Bereiding is mogelijk met alle systemen en het wordt aanbevolen om van de New York Extra te genieten als lungo, espresso of melkcreatie. De bonen zijn verpakt in een smaakdichte zak. Caffé New York opereert onder de paraplu van Frischedepot Gundolf Frese en was de testwinnaar in Feinschmecker 01/98. Het bedrijf staat voor genieten en kwaliteit.
beoordelingen
De beoordelingen zijn gecontroleerd op authenticiteit met behulp van het label 'Geverifieerde koper'. Onderzoeksprocedure: De beoordeelde producten worden vergeleken met de door de klanten bestelde producten. Klik op hier voor meer informatie over het beoordelingsproces en beoordelingen op de roastmarkt.