New York Cristoforo Colombo
Nummer
Medium roast (American of City Roast): Iets zoeter en minder zuur dan light roasts, met een evenwichtige smaak en volle body.
Dark roast (French-/Italian): Chocoladezoete body met uitgesproken geroosterde smaken en bitterheid met een lage zuurgraad.
Donker
Tamelijk sterk
Kleine
Ons bereidingsadvies
Korte beschrijving
- Italiaanse espressomelange gemaakt van 70% Arabica bonen uit Midden-Amerika en 30% Robusta bonen uit India
- Volle smaak met een chocoladeachtig, nootachtig aroma
- Donkere branding en lage zuurgraad
- Gekweekt op 1200 meter hoogte en zachte droge verwerking van de bonen
- Ideale bereiding met percolator, piston of volautomaat
Product beschrijving
Cristoforo Colombo is gebrand door de traditionele branderij Caffè New York uit Toscane en biedt alles wat je mag verwachten van een espresso uit het noordwesten van Italië. De balans van 70% beste Arabica-bonen uit Centraal-Amerika en 30% beste Robusta-bonen uit West-Indië geeft hem zijn bijzonder chocoladeachtige, nootachtige smaak. Zorgvuldige droge opslag van de bonen en zacht, lang roosteren geven hem ook zijn donkere branding en lage zuurgraad. Hierdoor kan de aangename intensiteit van de Cristoforo Colombo zich volledig ontplooien en kan de volle espressosmaak zich ontwikkelen. Hij is daarom ook ideaal voor cappuccino of latte macchiato. Een must voor alle liefhebbers van klassieke Italiaanse espresso.
beoordelingen
De beoordelingen zijn gecontroleerd op authenticiteit met behulp van het label 'Geverifieerde koper'. Onderzoeksprocedure: De beoordeelde producten worden vergeleken met de door de klanten bestelde producten. Klik op hier voor meer informatie over het beoordelingsproces en beoordelingen op de roastmarkt.