New York Caffè Crema
Nummer
Dit artikel komt in aanmerking voor gratis verzending vanaf een bestelwaarde van €39,00.
3 /5
mate van roosteren
Light roast (licht Cinnamon Roast):
Uitgesproken fruitige smaken en complexe zuren domineren met een laag bitterheidsniveau.
Medium roast (American of City Roast): Iets zoeter en minder zuur dan light roasts, met een evenwichtige smaak en volle body.
Dark roast (French-/Italian): Chocoladezoete body met uitgesproken geroosterde smaken en bitterheid met een lage zuurgraad.
Medium roast (American of City Roast): Iets zoeter en minder zuur dan light roasts, met een evenwichtige smaak en volle body.
Dark roast (French-/Italian): Chocoladezoete body met uitgesproken geroosterde smaken en bitterheid met een lage zuurgraad.
Medium
4 /4
intensiteit
De individuele smaken van de gebruikte bonen bepalen de intensiteit van een variëteit, die licht en delicaat (1) of bijzonder intens en sterk (4) kan smaken.
Intensief
4 /4
zuur
Koffiebonen bevatten, net als veel ander voedsel, zuren. De zuurgraad hangt af van verschillende factoren, zoals het soort boon, de hoogte van de teelt, de herkomst en vooral het brandproces.
Veel
verscheidenheid
Arabica/Robusta
natuur
Hele boon
Ons bereidingsadvies
Percolator
pistonmachine
Volautomatische machine
Korte beschrijving
- Aromatische koffiemelange van 60% Arabica en 40% Robusta bonen
- Geselecteerde koffiebonen uit Zuid-Amerika en Afrika
- Fijne nuances van noten en cacao met een laag zuurgehalte
Kan
- worden bereid met conventionele koffiezetapparaten
- Caffè New York staat voor maximaal koffiegenot
Product beschrijving
New York Caffè Crema is een uitstekende koffiemelange gemaakt van 60% Arabica en 40% Robusta bonen. Er worden uitstekende koffiebonen uit Zuid-Amerika en Afrika gebruikt, die zorgvuldig worden geoogst en bijzonder lang worden gebrand. De donkere espressobranding zorgt voor een intense en volle smaak met subtiele nuances van noten en chocolade. Dankzij de lage zuurgraad smaakt New York Caffè Crema zeer evenwichtig en harmonieus. Als espresso, lungo of in combinatie met een scheut melk: deze koffie is een echte allrounder en zorgt op elk moment van de dag voor een onweerstaanbaar moment van genot. Een bijzonder hoogtepunt is de bijzonder stabiele, hazelnootbruine crema die zich op elk kopje vormt. Alle conventionele koffiezetapparaten, zoals pistonmachines of volautomatische koffiezetapparaten, zijn geschikt voor de bereiding van New York Caffè Crema. De koffiebranderij Caffè New York produceert al meer dan 70 jaar exquise koffiespecialiteiten en wordt over de hele wereld gewaardeerd. De traditionele branderij vindt zijn oorsprong niet in New York, maar in Toscane. Het is vernoemd naar een bar in het prachtige kuuroord Montecatini Terme.
beoordelingen
De beoordelingen zijn gecontroleerd op authenticiteit met behulp van het label 'Geverifieerde koper'. Onderzoeksprocedure: De beoordeelde producten worden vergeleken met de door de klanten bestelde producten. Klik op hier voor meer informatie over het beoordelingsproces en beoordelingen op de roastmarkt.