New York Caffè Biologico 250g
€10,99
Inclusief BTW. excl. verzendkosten
€0,31
|
€43,96 / 1kg
Nummer
Dit artikel komt in aanmerking voor gratis verzending vanaf een bestelwaarde van €39,00.
3 /5
mate van roosteren
Light roast (licht Cinnamon Roast):
Uitgesproken fruitige smaken en complexe zuren domineren met een laag bitterheidsniveau.
Medium roast (American of City Roast): Iets zoeter en minder zuur dan light roasts, met een evenwichtige smaak en volle body.
Dark roast (French-/Italian): Chocoladezoete body met uitgesproken geroosterde smaken en bitterheid met een lage zuurgraad.
Medium roast (American of City Roast): Iets zoeter en minder zuur dan light roasts, met een evenwichtige smaak en volle body.
Dark roast (French-/Italian): Chocoladezoete body met uitgesproken geroosterde smaken en bitterheid met een lage zuurgraad.
Medium
2 /4
intensiteit
De individuele smaken van de gebruikte bonen bepalen de intensiteit van een variëteit, die licht en delicaat (1) of bijzonder intens en sterk (4) kan smaken.
Medium
2 /4
zuur
Koffiebonen bevatten, net als veel ander voedsel, zuren. De zuurgraad hangt af van verschillende factoren, zoals het soort boon, de hoogte van de teelt, de herkomst en vooral het brandproces.
Kleine
De smaak
Zoetig
verscheidenheid
Arabica
natuur
Hele boon
Ons bereidingsadvies
pistonmachine
Volautomatische machine
Prijzen en onderscheidingen
Korte beschrijving
- Heerlijke biologische koffie gemaakt van 100% handgeplukte Arabica bonen (250g)
- Typische Italiaanse espresso met een laag cafeïnegehalte uit een medium branding
- Fruitig,
fruitige,
- licht nootachtige en fluweelachtige gebalanceerde smaak
- Hele bonen uit Tanzania, Honduras en Nicaragua
- Gecertificeerde bio espresso
- Hele bonen, ideaal voor bereiding in standaard volautomatische machines en pistonmachines
Product beschrijving
Deze heerlijke creatie van het merk New York is niet alleen 100% biologisch geteeld, maar bestaat ook voor 100% uit de beste handgeplukte Arabica's, wat weer 100% smaakgenot belooft. New York Caffè Biologico is een Italiaanse espresso met een medium sterke branding. De bonen van deze gecertificeerde biologische espresso komen uit Tanzania, Honduras en Nicaragua en ontwikkelen hun fruitige, delicate noten het best wanneer ze worden bereid in klassiekers als café crema, espresso of cappuccino. New York Caffè Biologico maakt echter ook indruk als latte macchiato of in een ongecompliceerde latte met zijn licht nootachtige en uitgebalanceerde smaak. De hoogwaardige bonen met een zeer laag cafeïnegehalte zijn ideaal voor standaard volautomaten en pistonmachines.
beoordelingen
De beoordelingen zijn gecontroleerd op authenticiteit met behulp van het label 'Geverifieerde koper'. Onderzoeksprocedure: De beoordeelde producten worden vergeleken met de door de klanten bestelde producten. Klik op hier voor meer informatie over het beoordelingsproces en beoordelingen op de roastmarkt.