New York Caffè Biologico 1kg
€41,99
Inclusief BTW. excl. verzendkosten
€0,29
|
€41,99 / 1kg
Nummer
Dit artikel is geen verzendkosten
4 /5
mate van roosteren
Light roast (licht Cinnamon Roast):
Uitgesproken fruitige smaken en complexe zuren domineren met een laag bitterheidsniveau.
Medium roast (American of City Roast): Iets zoeter en minder zuur dan light roasts, met een evenwichtige smaak en volle body.
Dark roast (French-/Italian): Chocoladezoete body met uitgesproken geroosterde smaken en bitterheid met een lage zuurgraad.
Medium roast (American of City Roast): Iets zoeter en minder zuur dan light roasts, met een evenwichtige smaak en volle body.
Dark roast (French-/Italian): Chocoladezoete body met uitgesproken geroosterde smaken en bitterheid met een lage zuurgraad.
Donker
4 /4
intensiteit
De individuele smaken van de gebruikte bonen bepalen de intensiteit van een variëteit, die licht en delicaat (1) of bijzonder intens en sterk (4) kan smaken.
Intensief
1 /4
zuur
Koffiebonen bevatten, net als veel ander voedsel, zuren. De zuurgraad hangt af van verschillende factoren, zoals het soort boon, de hoogte van de teelt, de herkomst en vooral het brandproces.
Zeer weinig
De smaak
Nootachtig, Chocolade
verscheidenheid
Arabica/Robusta
natuur
Hele boon
Ons bereidingsadvies
Percolator
pistonmachine
Volautomatische machine
Prijzen en onderscheidingen
Korte beschrijving
- Hoogwaardige koffiemelange gemaakt van 80% fijne Arabica en 20% robusta bonen
- Uitgelezen ruwe bonen uit Honduras, Nicaragua en Tanzania
- Intense koffiesmaak dankzij de donkere branding
- Licht bittere smaak met chocoladeachtige, nootachtige noten
- Gecertificeerde biologische koffie
Product beschrijving
De Caffè Biologico van Kaffeerösterei New York is een hoogwaardige koffiemelange van 80% beste Arabica en 20% Robusta bonen. De uitstekende ruwe bonen in de melange komen uit Honduras, Nicaragua en Tanzania. Dankzij de donkere branding biedt de koffie een bijzonder intense koffiesmaak en heeft hij een laag zuurgehalte. Daarnaast versterken chocolade en nootachtige tonen de smaak en zorgen voor een licht bittere smaak. De koffiebonen worden biologisch geteeld op een hoogte van 1200 tot 1600 meter. De biologische certificering bevestigt dat er geen kunstmest of pesticiden worden gebruikt tijdens de teelt. Caffè Biologico is ook een echte allrounder en is geschikt voor alle soorten bereidingen, inclusief portafiltermachines en volautomatische koffiemachines. Het traditionele koffiebedrijf Caffösterei Caffögrave; New York biedt al 70 jaar exquise koffiespecialiteiten. De Italiaanse branderij vindt zijn oorsprong in Toscane en staat voor vol koffiegenot.
beoordelingen
De beoordelingen zijn gecontroleerd op authenticiteit met behulp van het label 'Geverifieerde koper'. Onderzoeksprocedure: De beoordeelde producten worden vergeleken met de door de klanten bestelde producten. Klik op hier voor meer informatie over het beoordelingsproces en beoordelingen op de roastmarkt.