Mount Hagen Peru Bio Espresso 250g
€6,99
Inclusief BTW. excl. verzendkosten
€0,20
|
€27,96 / 1kg
Nummer
Dit artikel komt in aanmerking voor gratis verzending vanaf een bestelwaarde van €39,00.
3 /5
mate van roosteren
Light roast (licht Cinnamon Roast):
Uitgesproken fruitige smaken en complexe zuren domineren met een laag bitterheidsniveau.
Medium roast (American of City Roast): Iets zoeter en minder zuur dan light roasts, met een evenwichtige smaak en volle body.
Dark roast (French-/Italian): Chocoladezoete body met uitgesproken geroosterde smaken en bitterheid met een lage zuurgraad.
Medium roast (American of City Roast): Iets zoeter en minder zuur dan light roasts, met een evenwichtige smaak en volle body.
Dark roast (French-/Italian): Chocoladezoete body met uitgesproken geroosterde smaken en bitterheid met een lage zuurgraad.
Medium
3 /4
intensiteit
De individuele smaken van de gebruikte bonen bepalen de intensiteit van een variëteit, die licht en delicaat (1) of bijzonder intens en sterk (4) kan smaken.
Tamelijk sterk
2 /4
zuur
Koffiebonen bevatten, net als veel ander voedsel, zuren. De zuurgraad hangt af van verschillende factoren, zoals het soort boon, de hoogte van de teelt, de herkomst en vooral het brandproces.
Kleine
De smaak
Chocolade
verscheidenheid
Arabica
natuur
Hele boon
Ons bereidingsadvies
Filterkoffie
French Press
pistonmachine
Volautomatische machine
Prijzen en onderscheidingen
Korte beschrijving
- Soepele Single Origin gemaakt van pure Arabica bonen (100%)
- Licht gebrande koffie (Cinnamon Roast) met een uitgebalanceerde smaak, lage zuurgraad en tonen van hazelnoot en chocolade
- Hele biologische bonen uit Peru geteeld op 1300 meter hoogte
- We raden aan om te bereiden als cappuccino
- espresso en latte macchiato - in een filter, French Press, piston of volautomatische machine
- Van het merk Mount Hagen uit Hamburg - eerlijk verhandeld en biologisch geteeld
Product beschrijving
Deze milde single-origin melange is gemaakt van pure Arabica bonen en maakt indruk met zijn lichtgekleurde koffiebranding. De biologische bonen zijn afkomstig uit de zonovergoten hoogten van Peru, op een hoogte van 1300 meter om precies te zijn. De koffieplanten gedijen hier onder optimale omstandigheden, wat duidelijk terug te zien is in de smaak. Het resultaat is een koffiesamenstelling die wordt gekenmerkt door zijn lage zuurgraad en de harmonieuze samensmelting van hazelnoot- en chocoladetonen. De zorgvuldige selectie van biologische bonen garandeert niet alleen de hoogste kwaliteit, maar ook een duurzame teelt. Als sterk begin van de dag of als moment van genot tussendoor - Mount Hagen Peru bio espresso belooft een unieke koffie-ervaring voor veeleisende fijnproevers. We raden aan om hem te bereiden als cappuccino, espresso en latte macchiato - in een filter, French Press, espresso voor piston of espresso voor koffiezetapparaat. De branderij Mount Hagen in Hamburg hecht niet alleen veel waarde aan heerlijke koffie, maar ook aan biologische teelt en eerlijke betaling van de koffieboeren.
beoordelingen
De beoordelingen zijn gecontroleerd op authenticiteit met behulp van het label 'Geverifieerde koper'. Onderzoeksprocedure: De beoordeelde producten worden vergeleken met de door de klanten bestelde producten. Klik op hier voor meer informatie over het beoordelingsproces en beoordelingen op de roastmarkt.