Mount Hagen Bio Espresso
Nummer
Dit artikel komt in aanmerking voor gratis verzending vanaf een bestelwaarde van €39,00.
3 /5
mate van roosteren
Light roast (licht Cinnamon Roast):
Uitgesproken fruitige smaken en complexe zuren domineren met een laag bitterheidsniveau.
Medium roast (American of City Roast): Iets zoeter en minder zuur dan light roasts, met een evenwichtige smaak en volle body.
Dark roast (French-/Italian): Chocoladezoete body met uitgesproken geroosterde smaken en bitterheid met een lage zuurgraad.
Medium roast (American of City Roast): Iets zoeter en minder zuur dan light roasts, met een evenwichtige smaak en volle body.
Dark roast (French-/Italian): Chocoladezoete body met uitgesproken geroosterde smaken en bitterheid met een lage zuurgraad.
Medium
3 /4
intensiteit
De individuele smaken van de gebruikte bonen bepalen de intensiteit van een variëteit, die licht en delicaat (1) of bijzonder intens en sterk (4) kan smaken.
Tamelijk sterk
2 /4
zuur
Koffiebonen bevatten, net als veel ander voedsel, zuren. De zuurgraad hangt af van verschillende factoren, zoals het soort boon, de hoogte van de teelt, de herkomst en vooral het brandproces.
Kleine
De smaak
Chocolade
verscheidenheid
Arabica
natuur
Hele boon
Ons bereidingsadvies
pistonmachine
Volautomatische machine
Prijzen en onderscheidingen
Korte beschrijving
- Natuurlijk en Fairtrade gecertificeerde Arabica samenstelling voor een voortreffelijke biologische espresso
- Zeer donkere, Italiaanse espressobranding met romige chocoladetonen
- Ruwe bonen uit Papoea-Nieuw-Guinea, Peru en Ethiopië
- thiopia
- Ideaal voor café crème en bereiding in een piston of volautomaat
- Mount Hagen koopt alleen fair trade koffie in
Product beschrijving
Mount Hagen's huis espresso is een pure Arabica melange met Fairtrade en Naturland gecertificeerde bonen van de HOAC coöperatie in Papoea-Nieuw-Guinea, de Cocla coöperatie in Peru en geselecteerde Arabica bonen uit de Sidama regio in Ethiopië. De ruwe bonen worden met de hand geplukt en gewassen in het land van herkomst op een hoogte van 1300-1800 meter. De Arabica bonen worden vervolgens in Duitsland zeer donker geroosterd, wat resulteert in de sterke body en Italiaanse flair van de espresso. De smaak onthult romige chocoladetonen met een uitgebalanceerde zuurgraad. Het beste resultaat wordt bereikt bij bereiding in een portafilter of volautomaat. Smaakt bijzonder goed als koffiecrème en als creatie met melkschuim. Mount Hagen betrekt alleen fairtrade koffie en steunt zo de kleine koffieboeren in de landen van herkomst van de ruwe bonen.
beoordelingen
De beoordelingen zijn gecontroleerd op authenticiteit met behulp van het label 'Geverifieerde koper'. Onderzoeksprocedure: De beoordeelde producten worden vergeleken met de door de klanten bestelde producten. Klik op hier voor meer informatie over het beoordelingsproces en beoordelingen op de roastmarkt.