Mount Hagen Bio espresso gemalen 250g
€6,49
Inclusief BTW. excl. verzendkosten
€0,18
|
€25,96 / 1kg
Nummer
Dit artikel komt in aanmerking voor gratis verzending vanaf een bestelwaarde van €39,00.
5 /5
mate van roosteren
Light roast (licht Cinnamon Roast):
Uitgesproken fruitige smaken en complexe zuren domineren met een laag bitterheidsniveau.
Medium roast (American of City Roast): Iets zoeter en minder zuur dan light roasts, met een evenwichtige smaak en volle body.
Dark roast (French-/Italian): Chocoladezoete body met uitgesproken geroosterde smaken en bitterheid met een lage zuurgraad.
Medium roast (American of City Roast): Iets zoeter en minder zuur dan light roasts, met een evenwichtige smaak en volle body.
Dark roast (French-/Italian): Chocoladezoete body met uitgesproken geroosterde smaken en bitterheid met een lage zuurgraad.
Zeer donker
3 /4
intensiteit
De individuele smaken van de gebruikte bonen bepalen de intensiteit van een variëteit, die licht en delicaat (1) of bijzonder intens en sterk (4) kan smaken.
Tamelijk sterk
2 /4
zuur
Koffiebonen bevatten, net als veel ander voedsel, zuren. De zuurgraad hangt af van verschillende factoren, zoals het soort boon, de hoogte van de teelt, de herkomst en vooral het brandproces.
Kleine
De smaak
Chocolade
verscheidenheid
Arabica
natuur
Grond
Ons bereidingsadvies
pistonmachine
Volautomatische machine
Prijzen en onderscheidingen
Korte beschrijving
- 100% biologisch gewassen en verwerkte Arabica bonen
- Zeer donkere espresso branding met een intensere smaak, sterke body en chocoladetonen
- Met bonen uit Papoea-Nieuw-Guinea, Peru en Ethiopië
- thiopia
- Ideaal als café crème in volautomatische machines en pistons
- Van het merk Mount Hagen uit Hamburg - eerlijk verhandeld en geteeld
Product beschrijving
Liefhebbers van espresso met een intense smaak en een sterke body krijgen geen genoeg van de zeer donkere Mount branding van Hagen Bio espresso. Hints van chocolade verfijnen de smaak en maken het tot een genot. De exquise bonen van deze Arabica-creatie worden onder ideale omstandigheden geteeld in Papoea-Nieuw-Guinea, Peru en Ethiopië. Op 1300 tot 1800 meter boven zeeniveau kunnen ze lang genoeg rijpen en worden ze gewassen en klaargemaakt voor het branden. De espresso wordt zachtjes verfijnd in de trommelbrander op 200°C gedurende minstens 14 minuten. De meer dan 800 verschillende smaken moeten zich namelijk optimaal kunnen ontwikkelen. Als Café Crème is de creatie ideaal voor bereiding in volautomatische machines en portafilters. Mount Hagen Espresso heeft het Fairtrade en Naturland keurmerk. In de branderij van Mount Hagen in Hamburg ligt de focus niet alleen op heerlijke koffie, duurzame teelt en eerlijke betaling van de koffieboeren zijn net zo belangrijk.
beoordelingen
De beoordelingen zijn gecontroleerd op authenticiteit met behulp van het label 'Geverifieerde koper'. Onderzoeksprocedure: De beoordeelde producten worden vergeleken met de door de klanten bestelde producten. Klik op hier voor meer informatie over het beoordelingsproces en beoordelingen op de roastmarkt.