Mount Hagen Arabica koffie gemalen biologisch 500g
€10,49
Inclusief BTW. excl. verzendkosten
€0,15
|
€20,98 / 1kg
Nummer
Dit artikel komt in aanmerking voor gratis verzending vanaf een bestelwaarde van €39,00.
3 /5
mate van roosteren
Light roast (licht Cinnamon Roast):
Uitgesproken fruitige smaken en complexe zuren domineren met een laag bitterheidsniveau.
Medium roast (American of City Roast): Iets zoeter en minder zuur dan light roasts, met een evenwichtige smaak en volle body.
Dark roast (French-/Italian): Chocoladezoete body met uitgesproken geroosterde smaken en bitterheid met een lage zuurgraad.
Medium roast (American of City Roast): Iets zoeter en minder zuur dan light roasts, met een evenwichtige smaak en volle body.
Dark roast (French-/Italian): Chocoladezoete body met uitgesproken geroosterde smaken en bitterheid met een lage zuurgraad.
Medium
2 /4
intensiteit
De individuele smaken van de gebruikte bonen bepalen de intensiteit van een variëteit, die licht en delicaat (1) of bijzonder intens en sterk (4) kan smaken.
Medium
1 /4
zuur
Koffiebonen bevatten, net als veel ander voedsel, zuren. De zuurgraad hangt af van verschillende factoren, zoals het soort boon, de hoogte van de teelt, de herkomst en vooral het brandproces.
Zeer weinig
De smaak
Nootachtig, Gekruid
verscheidenheid
Arabica
natuur
Grond
Ons bereidingsadvies
pistonmachine
Volautomatische machine
Prijzen en onderscheidingen
Korte beschrijving
- 100% biologische Arabica creatie
- Uitgebalanceerde koffiebranderij met een milde smaak en nootachtige, kruidige noten
- Met bonen uit Papoea-Nieuw-Guinea, Peru en Honduras Ideaal
- als café crème, bereid in een volautomatische machine en portafilter
- Crème ideaal voor volautomatische machines en pistons
- Van het merk Mount Hagen uit Hamburg - eerlijk verhandeld
Product beschrijving
De biologische gebrande koffie van Mount Hagen is een genot, verpakt in een Arabica-creatie. De uitgebalanceerde koffiemelange met een milde smaak en nootachtige, kruidige noten wacht erop om ontdekt te worden. De bonen hier komen uit de beste teeltgebieden van Papoea-Nieuw-Guinea, Peru en Honduras, waar ze worden geteeld en gewassen op een hoogte tussen 1300 en 1800 meter. In de branderij wordt het karakter gecreëerd wanneer de bonen langzaam en zachtjes worden geraffineerd in trommelbranders op 200°C gedurende minstens 11 minuten. Alleen zo kunnen de meer dan 800 verschillende smaken zich echt optimaal ontwikkelen. Als Café Crème is de creatie ideaal voor bereiding in volautomatische machines en portafilters. De Mount Hagen Arabica koffie heeft het Fairtrade en Naturland keurmerk. In de branderij van Mount Hagen in Hamburg ligt de nadruk niet alleen op heerlijke koffie, een eerlijke betaling van de koffieboeren is net zo belangrijk.
beoordelingen
De beoordelingen zijn gecontroleerd op authenticiteit met behulp van het label 'Geverifieerde koper'. Onderzoeksprocedure: De beoordeelde producten worden vergeleken met de door de klanten bestelde producten. Klik op hier voor meer informatie over het beoordelingsproces en beoordelingen op de roastmarkt.