Mount Hagen Arabica Crema Biologisch 1kg
€21,49
Inclusief BTW. excl. verzendkosten
€0,15
|
€21,49 / 1kg
Nummer
Dit artikel komt in aanmerking voor gratis verzending vanaf een bestelwaarde van €39,00.
4 /5
mate van roosteren
Light roast (licht Cinnamon Roast):
Uitgesproken fruitige smaken en complexe zuren domineren met een laag bitterheidsniveau.
Medium roast (American of City Roast): Iets zoeter en minder zuur dan light roasts, met een evenwichtige smaak en volle body.
Dark roast (French-/Italian): Chocoladezoete body met uitgesproken geroosterde smaken en bitterheid met een lage zuurgraad.
Medium roast (American of City Roast): Iets zoeter en minder zuur dan light roasts, met een evenwichtige smaak en volle body.
Dark roast (French-/Italian): Chocoladezoete body met uitgesproken geroosterde smaken en bitterheid met een lage zuurgraad.
Donker
2 /4
intensiteit
De individuele smaken van de gebruikte bonen bepalen de intensiteit van een variëteit, die licht en delicaat (1) of bijzonder intens en sterk (4) kan smaken.
Medium
1 /4
zuur
Koffiebonen bevatten, net als veel ander voedsel, zuren. De zuurgraad hangt af van verschillende factoren, zoals het soort boon, de hoogte van de teelt, de herkomst en vooral het brandproces.
Zeer weinig
De smaak
Nootachtig, Zoetig
verscheidenheid
Arabica
natuur
Hele boon
Ons bereidingsadvies
pistonmachine
Volautomatische machine
Prijzen en onderscheidingen
Korte beschrijving
- Gevarieerde 100% biologische Arabica melange
- Donkerder gebrande koffie met een milde smaak en fijne, chocoladeachtige, nootachtige noten
- Met bonen uit Papoea-Nieuw-Guinea, Mexico en Peru Ideaal
- als café crème in een volautomaat en portafilter
- Crème ideaal voor volautomatische machines en pistons
- Van het merk Mount Hagen uit Hamburg - eerlijk verhandeld
Product beschrijving
Liefhebbers van een donkere koffiemelange met een mild aroma en fijne, chocoladeachtige, nootachtige tonen kunnen een verscheidenheid aan smaken ontdekken met Mount Hagen biologische gebrande koffie - een genot verpakt als een Arabica-creatie. De bonen worden geteeld in Papoea-Nieuw-Guinea, Mexico en Peru. Daar worden ze geteeld op hoogtes tot 1300 à 1800 meter en na het wassen verwerkt. De bonen worden voorzichtig en langzaam geraffineerd in de trommelroerder op 200°C gedurende minstens 11 minuten. Dit komt omdat de meer dan 800 verschillende smaken zich optimaal moeten kunnen ontwikkelen. Als café crème is de creatie ideaal voor bereiding in volautomatische machines en portafilters. Mount Hagen Röstkaffee heeft het Fairtrade en Naturland keurmerk. In de branderij van Mount Hagen in Hamburg ligt de nadruk niet alleen op heerlijke koffie, een eerlijke betaling van de koffieboeren is net zo belangrijk.
beoordelingen
De beoordelingen zijn gecontroleerd op authenticiteit met behulp van het label 'Geverifieerde koper'. Onderzoeksprocedure: De beoordeelde producten worden vergeleken met de door de klanten bestelde producten. Klik op hier voor meer informatie over het beoordelingsproces en beoordelingen op de roastmarkt.