Mokaflor Gran Crema 10 capsules Nespresso®-compatibel
€3,49
Inclusief BTW. excl. verzendkosten
€0,35
|
€69,80 / 1kg
Nummer
Dit artikel komt in aanmerking voor gratis verzending vanaf een bestelwaarde van €39,00.
3 /5
mate van roosteren
Light roast (licht Cinnamon Roast):
Uitgesproken fruitige smaken en complexe zuren domineren met een laag bitterheidsniveau.
Medium roast (American of City Roast): Iets zoeter en minder zuur dan light roasts, met een evenwichtige smaak en volle body.
Dark roast (French-/Italian): Chocoladezoete body met uitgesproken geroosterde smaken en bitterheid met een lage zuurgraad.
Medium roast (American of City Roast): Iets zoeter en minder zuur dan light roasts, met een evenwichtige smaak en volle body.
Dark roast (French-/Italian): Chocoladezoete body met uitgesproken geroosterde smaken en bitterheid met een lage zuurgraad.
Medium
3 /4
intensiteit
De individuele smaken van de gebruikte bonen bepalen de intensiteit van een variëteit, die licht en delicaat (1) of bijzonder intens en sterk (4) kan smaken.
Tamelijk sterk
1 /4
zuur
Koffiebonen bevatten, net als veel ander voedsel, zuren. De zuurgraad hangt af van verschillende factoren, zoals het soort boon, de hoogte van de teelt, de herkomst en vooral het brandproces.
Zeer weinig
De smaak
Nootachtig, Chocolade
verscheidenheid
Arabica/Robusta
natuur
Capsule
Ons bereidingsadvies
Nespresso®-capsules
Korte beschrijving
- 50% Arabica en 50% Robusta
- Pure, evenwichtige branding met een intensere smaak en tonen van cacao en notenhout
- Met bonen (Catuai en Typica) uit Brazilië, Indochina, Oeganda en India
- Ideaal voor bereiding in de Nespresso® capsulemachine
- Van de Italiaanse branderij Mokaflor uit het hart van Florence
Product beschrijving
De Mokaflor Gran Crema Nespresso® capsules zijn het begin van een reis door de veelzijdige wereld van koffie. Dit is een uitgebalanceerde Robusta melange die indruk maakt met zijn speciale smaak. De gebrande koffie is van één enkele origine en heeft een evenwichtige smaak. Dit gaat gepaard met tonen van cacao en een vleugje notenhout. De bonen worden geteeld en op natuurlijke wijze verwerkt in de beste teeltgebieden ter wereld. De Arabica Catuai komt uit Brazilië en is net als de Typica uit Indochina verantwoordelijk voor de intense smaak. De Robusta bonen komen uit Oeganda en India en zorgen voor de geweldige crema. Door de bonen langzaam en voorzichtig te roosteren op een medium brandniveau komt de volle smaak van de kleine bonen naar voren. De 10 capsules in deze verpakking zijn compatibel met alle standaard Nespresso® capsulemachines. De Italiaanse branderij Mokaflor uit het hart van Florence brengt gepassioneerd koffiegenot en traditie in het kopje.
beoordelingen
De beoordelingen zijn gecontroleerd op authenticiteit met behulp van het label 'Geverifieerde koper'. Onderzoeksprocedure: De beoordeelde producten worden vergeleken met de door de klanten bestelde producten. Klik op hier voor meer informatie over het beoordelingsproces en beoordelingen op de roastmarkt.