Mille Soli proefpakket 750g
€42,99
Bespaar 7%
€46,47
Inclusief BTW. excl. verzendkosten
€0,40
|
€57,32 / 1kg
Nummer
Dit artikel is geen verzendkosten
Ons bereidingsadvies
Percolator
pistonmachine
Volautomatische machine
Prijzen en onderscheidingen
Korte beschrijving
- Proefpakket van hoge kwaliteit Mille Soli: Voor ontdekkingsreizigers en als cadeau-idee
- Drie populaire soorten van elk 250g in een blik: Caffe Espresso, Caffe Crema en Caffe Espresso Bio
- De Caffe Espresso is drie keer gebrand boven een open vuur
- De Caffe Crema is een echte allrounder en is daarom ideaal voor alle koffiespecialiteiten.Caffe
- bio espresso
- is gemaakt van 100 procent biologische Arabica en Robusta bonen
- Uitstekend geschikt voor volautomaten, pistons en percolators .
Product beschrijving
MilleSoli betekent duizend zonnen in het Duits, en dat is precies wat fijnproevers kunnen verwachten van een koffie van het merk. De smaak van de Siciliaanse zon in een kopje. Iedereen die van traditionele Italiaanse koffie houdt, zal dol zijn op dit proefpakket van MilleSoli. Het bedrijf produceert espresso en caffè crema volgens honderd jaar oude methodes. Hiervoor worden bonen geselecteerd van de beste locaties in de heuvels en teeltgebieden en onderworpen aan grondige kwaliteitscontroles.
Het branden wordt vervolgens uitgevoerd volgens een speciale methode: drievoudig branden boven een open vuur. Deze manier van branden zorgt voor een bovengemiddelde variëteit aan smaken en de koffies zijn mild en romig. Het proces is erg zacht voor de bonen, maar het vereist veel oefening en precisie. Daarom hebben slechts een paar Italiaanse brandmeesters het onder de knie. Bij MilleSoli verloopt het proces als volgt: Eerst worden de bonen ongeveer vijf minuten geroosterd om restvocht te verwijderen. Na een afkoelingsfase worden ze geroosterd op 120 tot 205 graden tot ze hazelnootbruin en geurig zijn. Daarna volgt nog een afkoelingsfase. Dan worden ze een derde en laatste keer boven het vuur geplaatst, waarbij elke boon de laatste afwerking krijgt. Dit vakmanschap resulteert in een perfect samenspel van smaken en vormt de basis voor de hoogwaardige drank. De Siciliaanse koffiespecialiteit van MilleSoli verwent het gehemelte op een unieke manier.
#1 Mille Soli Caffè Crema blik: De uitgebalanceerde Caffe Crema van MilleSoli is een heerlijke melange van de beste Arabica en Robusta bonen. Het drie-fasen brandproces zorgt voor een bijzonder volle, zachte koffiesmaak zonder irriterende bittere elementen. Het bevat chocolade- en notensmaken. Eerst worden de ruwe bonen vijf minuten gebrand, waardoor het resterende vocht wordt verwijderd. Na een herstelfase in een mistbad met koude lucht van drie minuten worden de bonen gebrand op ongeveer 120 tot 205°C tot ze hazelnootbruin zijn. In de laatste stap bepaalt de meesterbrander de perfecte branding zodra de bonen de klassieke chocoladekleur hebben bereikt. De hoogwaardige Caffe Crema van MilleSoli is het resultaat van jarenlange ervaring. Deze koffiemelange is geschikt voor bereiding in een percolator, portafilter, volautomaat of French Press en is ook een echte traktatie als cappuccino en latte macchiato.
#2 Mille Soli Caffè Espresso blik: De Caffe Espresso van MilleSoli is een harmonieuze melange van Arabica bonen uit Colombia, Mexico en Brazilië en robusta bonen uit Togo, India en Vietnam. De ruwe bonen van deze unieke melange worden in drie fasen boven een open vuur geroosterd. Door de zachte, langdurige branding op lage temperaturen kunnen alle smaken zich optimaal ontwikkelen. De Caffe Espresso maakt indruk met zijn volle, zachte smaak met een fruitig zuurtje. Hij wordt ook gekenmerkt door tonen van citrusvruchten, karamel en noten en verfijnd met een intens chocoladearoma en honingtoetsen. De voortreffelijke combinatie van fruitige Arabica's met kruidige en zoete Robusta's garandeert een ware smaakervaring zonder enige bitterheid. Bereiding van de milde koffiespecialiteiten wordt aanbevolen in een portafilter, volautomaat, percolator of French Press.
#3 Mille Soli Caffè Espresso Bio blik: De Mille Soli Caffè Espresso Bio is drievoudig gebrand door een meesterbrander in Italië volgens de traditionele trommelbrandmethode boven een open vuur. Het bijzonder lange proces, van 15 tot 25 minuten, maakt van de Mille Soli een bijzonder milde espresso. Zorgvuldig geselecteerde, 100% biologische Arabica en Robusta bonen vormen deze harmonieuze espressokoffie, een espresso van de hoogste biologische standaard! Fijne fruitige tonen van donkere bessen en karamel kenmerken de smaakbeleving. De espresso heeft ook nootachtige en chocoladeachtige nuances. We raden aan om hem te bereiden in een portafiltermachine, percolator, volautomaat of French Press.
Het branden wordt vervolgens uitgevoerd volgens een speciale methode: drievoudig branden boven een open vuur. Deze manier van branden zorgt voor een bovengemiddelde variëteit aan smaken en de koffies zijn mild en romig. Het proces is erg zacht voor de bonen, maar het vereist veel oefening en precisie. Daarom hebben slechts een paar Italiaanse brandmeesters het onder de knie. Bij MilleSoli verloopt het proces als volgt: Eerst worden de bonen ongeveer vijf minuten geroosterd om restvocht te verwijderen. Na een afkoelingsfase worden ze geroosterd op 120 tot 205 graden tot ze hazelnootbruin en geurig zijn. Daarna volgt nog een afkoelingsfase. Dan worden ze een derde en laatste keer boven het vuur geplaatst, waarbij elke boon de laatste afwerking krijgt. Dit vakmanschap resulteert in een perfect samenspel van smaken en vormt de basis voor de hoogwaardige drank. De Siciliaanse koffiespecialiteit van MilleSoli verwent het gehemelte op een unieke manier.
#1 Mille Soli Caffè Crema blik: De uitgebalanceerde Caffe Crema van MilleSoli is een heerlijke melange van de beste Arabica en Robusta bonen. Het drie-fasen brandproces zorgt voor een bijzonder volle, zachte koffiesmaak zonder irriterende bittere elementen. Het bevat chocolade- en notensmaken. Eerst worden de ruwe bonen vijf minuten gebrand, waardoor het resterende vocht wordt verwijderd. Na een herstelfase in een mistbad met koude lucht van drie minuten worden de bonen gebrand op ongeveer 120 tot 205°C tot ze hazelnootbruin zijn. In de laatste stap bepaalt de meesterbrander de perfecte branding zodra de bonen de klassieke chocoladekleur hebben bereikt. De hoogwaardige Caffe Crema van MilleSoli is het resultaat van jarenlange ervaring. Deze koffiemelange is geschikt voor bereiding in een percolator, portafilter, volautomaat of French Press en is ook een echte traktatie als cappuccino en latte macchiato.
#2 Mille Soli Caffè Espresso blik: De Caffe Espresso van MilleSoli is een harmonieuze melange van Arabica bonen uit Colombia, Mexico en Brazilië en robusta bonen uit Togo, India en Vietnam. De ruwe bonen van deze unieke melange worden in drie fasen boven een open vuur geroosterd. Door de zachte, langdurige branding op lage temperaturen kunnen alle smaken zich optimaal ontwikkelen. De Caffe Espresso maakt indruk met zijn volle, zachte smaak met een fruitig zuurtje. Hij wordt ook gekenmerkt door tonen van citrusvruchten, karamel en noten en verfijnd met een intens chocoladearoma en honingtoetsen. De voortreffelijke combinatie van fruitige Arabica's met kruidige en zoete Robusta's garandeert een ware smaakervaring zonder enige bitterheid. Bereiding van de milde koffiespecialiteiten wordt aanbevolen in een portafilter, volautomaat, percolator of French Press.
#3 Mille Soli Caffè Espresso Bio blik: De Mille Soli Caffè Espresso Bio is drievoudig gebrand door een meesterbrander in Italië volgens de traditionele trommelbrandmethode boven een open vuur. Het bijzonder lange proces, van 15 tot 25 minuten, maakt van de Mille Soli een bijzonder milde espresso. Zorgvuldig geselecteerde, 100% biologische Arabica en Robusta bonen vormen deze harmonieuze espressokoffie, een espresso van de hoogste biologische standaard! Fijne fruitige tonen van donkere bessen en karamel kenmerken de smaakbeleving. De espresso heeft ook nootachtige en chocoladeachtige nuances. We raden aan om hem te bereiden in een portafiltermachine, percolator, volautomaat of French Press.
beoordelingen
De beoordelingen zijn gecontroleerd op authenticiteit met behulp van het label 'Geverifieerde koper'. Onderzoeksprocedure: De beoordeelde producten worden vergeleken met de door de klanten bestelde producten. Klik op hier voor meer informatie over het beoordelingsproces en beoordelingen op de roastmarkt.