Mille Soli Caffè Espresso blik
Nummer
Medium roast (American of City Roast): Iets zoeter en minder zuur dan light roasts, met een evenwichtige smaak en volle body.
Dark roast (French-/Italian): Chocoladezoete body met uitgesproken geroosterde smaken en bitterheid met een lage zuurgraad.
Zeer donker
Intensief
Kleine
Ons bereidingsadvies
Prijzen en onderscheidingen
Korte beschrijving
- Harmonieuze samenstelling van de beste Arabica en Robusta bonen
- Bevat tonen van citrus, karamel en noten , met intense chocolade nuances
- Met bonen uit Colombia, Mexico, Brazilië, Togo, India en Vietnam
- Wij adviseren bereiding in een percolator, pistonmachine, volautomaat of French Press
- MilleSoli richt zich op hoge kwaliteit gedurende het gehele productieproces
Product beschrijving
Caffe Espresso van MilleSoli is een harmonieuze melange van Arabica bonen uit Colombia, Mexico en Brazilië en robusta bonen uit Togo, India en Vietnam. De ruwe bonen voor deze unieke melange worden in drie fasen boven een open vuur geroosterd. Door de zachte, langdurige branding op lage temperaturen kunnen alle smaken zich optimaal ontwikkelen. De Caffe Espresso heeft een volle, zachte smaak met een fruitig zuurtje. Hij wordt ook gekenmerkt door tonen van citrusvruchten, karamel en noten en verfijnd met een intens chocoladearoma en honingzoete toetsen. De voortreffelijke combinatie van fruitige Arabica's met kruidige en zoete Robusta's garandeert een echte smaakervaring zonder enige bitterheid. Bereiding van de milde koffiespecialiteiten wordt aanbevolen in een piston, volautomaat, percolator of French Press. Mille Soli, als Caffè Cultura merk, vertrouwt op een nauwkeurige verwerking na een zorgvuldige boonselectie.
Naast de Top100 Award heeft Caffè Cultura ook vele andere prijzen gewonnen:
.
beoordelingen
De beoordelingen zijn gecontroleerd op authenticiteit met behulp van het label 'Geverifieerde koper'. Onderzoeksprocedure: De beoordeelde producten worden vergeleken met de door de klanten bestelde producten. Klik op hier voor meer informatie over het beoordelingsproces en beoordelingen op de roastmarkt.