Mille Soli Caffè Espresso Bio
Nummer
Medium roast (American of City Roast): Iets zoeter en minder zuur dan light roasts, met een evenwichtige smaak en volle body.
Dark roast (French-/Italian): Chocoladezoete body met uitgesproken geroosterde smaken en bitterheid met een lage zuurgraad.
Donker
Tamelijk sterk
Kleine
Ons bereidingsadvies
Prijzen en onderscheidingen
Korte beschrijving
- Gemaakt van hoge kwaliteit biologische Arabica en Robusta bonen
- Fijne fruitige tonen van donkere bessen en karamel, gecombineerd met chocoladeachtige, nootachtige smaken
- Met bonen uit Guatemala, Mexico, Brazilië, Honduras en India
- Wij raden de bereiding in een percolator, portafilter machine of Franse pers aan.
- machine, volautomaat of French Press
- Mille Soli staat voor traditionele Italiaanse koffie .
Product beschrijving
Mille Soli Caffè bio espresso is drievoudig gebrand door een meesterbrander in Italië volgens de traditionele trommelbranderijmethode boven een open vuur. Het bijzonder lange proces, van 15 tot 25 minuten, maakt van Mille Soli een bijzonder milde espresso. Zorgvuldig geselecteerde, 100% biologische Arabica en Robusta bonen vormen deze harmonieuze espresso koffie, een bio espresso van de hoogste biologische standaard! Fijne fruitige tonen van donkere bessen en karamel kenmerken de smaakbeleving. De espresso heeft ook nootachtige en chocoladeachtige nuances. We raden aan om hem te bereiden in een pistonmachine, percolator, volautomaat of French Press. Als merk van Caffè Cultura zorgt Mille Soli al meer dan 100 jaar voor absoluut koffiegenot en staat het boven alles voor traditionele Italiaanse koffie.
Naast de Top100 Award heeft Caffè Cultura nog vele andere prijzen gewonnen
.
beoordelingen
De beoordelingen zijn gecontroleerd op authenticiteit met behulp van het label 'Geverifieerde koper'. Onderzoeksprocedure: De beoordeelde producten worden vergeleken met de door de klanten bestelde producten. Klik op hier voor meer informatie over het beoordelingsproces en beoordelingen op de roastmarkt.