Mille Soli Caffè Crema blikje
Nummer
Dit artikel komt in aanmerking voor gratis verzending vanaf een bestelwaarde van €39,00.
3 /5
mate van roosteren
Light roast (licht Cinnamon Roast):
Uitgesproken fruitige smaken en complexe zuren domineren met een laag bitterheidsniveau.
Medium roast (American of City Roast): Iets zoeter en minder zuur dan light roasts, met een evenwichtige smaak en volle body.
Dark roast (French-/Italian): Chocoladezoete body met uitgesproken geroosterde smaken en bitterheid met een lage zuurgraad.
Medium roast (American of City Roast): Iets zoeter en minder zuur dan light roasts, met een evenwichtige smaak en volle body.
Dark roast (French-/Italian): Chocoladezoete body met uitgesproken geroosterde smaken en bitterheid met een lage zuurgraad.
Medium
2 /4
intensiteit
De individuele smaken van de gebruikte bonen bepalen de intensiteit van een variëteit, die licht en delicaat (1) of bijzonder intens en sterk (4) kan smaken.
Medium
2 /4
zuur
Koffiebonen bevatten, net als veel ander voedsel, zuren. De zuurgraad hangt af van verschillende factoren, zoals het soort boon, de hoogte van de teelt, de herkomst en vooral het brandproces.
Kleine
De smaak
Nootachtig, Chocolade, Gekruid
verscheidenheid
Arabica/Robusta
natuur
Hele boon
Ons bereidingsadvies
Percolator
pistonmachine
Volautomatische machine
Prijzen en onderscheidingen
Korte beschrijving
- Koffiesamenstelling gemaakt van de fijnste Arabica en Robusta bonen
- Chocoladeachtige smaak met nootachtige nuances
- Met bonen uit Brazilië, Honduras, India, Colombia
- Ideaal voor bereiding in percolators, pistons, volautomatische machines of in de French Press
- MilleSoli richt zich op hoge kwaliteit tijdens het gehele productieproces
kwaliteit in het gehele
- productieproces
Product beschrijving
De uitgebalanceerde Caffe Crema van MilleSoli is een heerlijke melange van de beste Arabica en Robusta bonen. Het brandproces in drie fasen zorgt voor een bijzonder volle, zachte koffiesmaak zonder irriterende bittere elementen. Het bevat chocolade- en notensmaken. Eerst worden de ruwe bonen vijf minuten gebrand, waardoor het resterende vocht wordt verwijderd. Na een herstelfase in een mistbad met koude lucht van drie minuten worden de bonen gebrand op ongeveer 120 tot 205°C tot ze hazelnootbruin zijn. In de laatste stap bepaalt de meesterbrander de perfecte branding zodra de bonen de klassieke chocoladekleur hebben bereikt. De hoogwaardige Caffe Crema van MilleSoli is het resultaat van jarenlange ervaring. Deze koffiemelange is geschikt voor bereiding in een percolator, portafilter, volautomaat of French Press en is ook een echte traktatie als cappuccino en latte macchiato. Mille Soli, als merk van Caffè Cultura, richt zich op nauwkeurige verwerking na zorgvuldige boonselectie. Naast de Top100 Award heeft Caffè Cultura ook vele andere prijzen gewonnen.
beoordelingen
De beoordelingen zijn gecontroleerd op authenticiteit met behulp van het label 'Geverifieerde koper'. Onderzoeksprocedure: De beoordeelde producten worden vergeleken met de door de klanten bestelde producten. Klik op hier voor meer informatie over het beoordelingsproces en beoordelingen op de roastmarkt.