Melitta® Manufaktur Bremen filterkoffie Farm- & Regionen-Kaffee gemalen 500g
€12,99
Inclusief BTW. excl. verzendkosten
€0,18
|
€25,98 / 1kg
Nummer
Dit artikel komt in aanmerking voor gratis verzending vanaf een bestelwaarde van €39,00.
3 /5
mate van roosteren
Light roast (licht Cinnamon Roast):
Uitgesproken fruitige smaken en complexe zuren domineren met een laag bitterheidsniveau.
Medium roast (American of City Roast): Iets zoeter en minder zuur dan light roasts, met een evenwichtige smaak en volle body.
Dark roast (French-/Italian): Chocoladezoete body met uitgesproken geroosterde smaken en bitterheid met een lage zuurgraad.
Medium roast (American of City Roast): Iets zoeter en minder zuur dan light roasts, met een evenwichtige smaak en volle body.
Dark roast (French-/Italian): Chocoladezoete body met uitgesproken geroosterde smaken en bitterheid met een lage zuurgraad.
Medium
2 /4
intensiteit
De individuele smaken van de gebruikte bonen bepalen de intensiteit van een variëteit, die licht en delicaat (1) of bijzonder intens en sterk (4) kan smaken.
Medium
3 /4
zuur
Koffiebonen bevatten, net als veel ander voedsel, zuren. De zuurgraad hangt af van verschillende factoren, zoals het soort boon, de hoogte van de teelt, de herkomst en vooral het brandproces.
Medium
De smaak
Fruitig, Nootachtig, Chocolade
verscheidenheid
Arabica
natuur
Grond
Ons bereidingsadvies
Filterkoffie
Korte beschrijving
- Farm & Region Coffee - Blend
- Chocoladeachtig smaakprofiel met fruitige accenten
- Koffiebonen uit de Braziliaanse regio's Cerrado en Mogiana
- Ideaal voor bereiding als filterkoffie
- Melitta® combineert meer dan 110 jaar beproefde traditie met innovatieve koffiecultuur
Product beschrijving
Het doel van deze blend is om een uitzonderlijke smaak te creëren die je niet zou vinden in één enkele herkomst. De Braziliaanse bonen rijpen onder ideale klimatologische omstandigheden in de glooiende heuvels van de Cerrado en Mogiana gebieden. De "natural" verwerkingsmethode zorgt voor hun aangename nootachtige smaak. De Nicaraguaanse bonen voor deze blend komen van de San Ramón en San José finca's en worden verbouwd door de Eduardo Rizo familie. Deze gewassen Arabica voegt chocoladetonen en fruitige accenten toe aan de blend, zodat deze blend overtuigt met tonen van hazelnoten, chocolade en abrikozen. Melitta® Manufaktur Bremen heeft een passie voor exquise koffies en elk limited edition product heeft aandacht voor detail.
beoordelingen
De beoordelingen zijn gecontroleerd op authenticiteit met behulp van het label 'Geverifieerde koper'. Onderzoeksprocedure: De beoordeelde producten worden vergeleken met de door de klanten bestelde producten. Klik op hier voor meer informatie over het beoordelingsproces en beoordelingen op de roastmarkt.