Melitta® Manufaktur Bremen Espresso Single Origin Boerenkoffie 500g
€12,99
Inclusief BTW. excl. verzendkosten
€0,18
|
€25,98 / 1kg
Nummer
Dit artikel komt in aanmerking voor gratis verzending vanaf een bestelwaarde van €39,00.
3 /5
mate van roosteren
Light roast (licht Cinnamon Roast):
Uitgesproken fruitige smaken en complexe zuren domineren met een laag bitterheidsniveau.
Medium roast (American of City Roast): Iets zoeter en minder zuur dan light roasts, met een evenwichtige smaak en volle body.
Dark roast (French-/Italian): Chocoladezoete body met uitgesproken geroosterde smaken en bitterheid met een lage zuurgraad.
Medium roast (American of City Roast): Iets zoeter en minder zuur dan light roasts, met een evenwichtige smaak en volle body.
Dark roast (French-/Italian): Chocoladezoete body met uitgesproken geroosterde smaken en bitterheid met een lage zuurgraad.
Medium
4 /4
intensiteit
De individuele smaken van de gebruikte bonen bepalen de intensiteit van een variëteit, die licht en delicaat (1) of bijzonder intens en sterk (4) kan smaken.
Intensief
3 /4
zuur
Koffiebonen bevatten, net als veel ander voedsel, zuren. De zuurgraad hangt af van verschillende factoren, zoals het soort boon, de hoogte van de teelt, de herkomst en vooral het brandproces.
Medium
De smaak
Nootachtig, Chocolade, Zoetig
verscheidenheid
Arabica
natuur
Hele boon
Ons bereidingsadvies
pistonmachine
Volautomatische machine
Korte beschrijving
- De specialiteitskoffie is gewaardeerd met een score van 83,5 volgens het SCA Cupping Protocol
- De bonen van de Single Origin koffie zijn geteeld door de Cararra Group of Estates boerderij in de Tamil Nadu regio van India
- Bijzonder zoete en nootachtige nuances, die doen denken aan de smaak van pure chocolade, geroosterde noten en ahornsiroop
- De bonen worden langzaam en zachtjes gebrand met behulp van het traditionele langdurige trommelbrandproces
- De bonen worden volgens hoge normen gebrand in de Melitta® Manufaktur in Bremen
Product beschrijving
Deze speciale single-origin boerenkoffie wordt door Ramesh Rajah verbouwd op zijn boerderij in de Sheveroy Mountains. De regio met zijn overvloedige regenval staat bekend om zijn weelderige vegetatie, dus de koffie rijpt op hoogtes tussen 1.500 en 1.600 meter onder ideale omstandigheden. Deze gewassen Arabica wordt gekenmerkt door zeer warme, zoete tonen en deze espresso heeft een afgerond smaakprofiel van pure chocolade, geroosterde noten en ahornsiroop.
De Melitta® Kaffee is het resultaat van een gepassioneerde liefde voor koffie! De fabriek werd in 2020 opgericht door ervaren Melitta®; medewerkers. Sindsdien worden hier elke dag unieke koffiespecialiteiten gemaakt van de beste groene koffies, die bijzonder zacht worden gebrand met behulp van een combinatie van traditioneel vakmanschap en geavanceerde technologie. De aandacht voor detail en het enthousiasme voor koffie zijn duidelijk zichtbaar in elk limited edition product!
De Melitta® Kaffee is het resultaat van een gepassioneerde liefde voor koffie! De fabriek werd in 2020 opgericht door ervaren Melitta®; medewerkers. Sindsdien worden hier elke dag unieke koffiespecialiteiten gemaakt van de beste groene koffies, die bijzonder zacht worden gebrand met behulp van een combinatie van traditioneel vakmanschap en geavanceerde technologie. De aandacht voor detail en het enthousiasme voor koffie zijn duidelijk zichtbaar in elk limited edition product!
beoordelingen
De beoordelingen zijn gecontroleerd op authenticiteit met behulp van het label 'Geverifieerde koper'. Onderzoeksprocedure: De beoordeelde producten worden vergeleken met de door de klanten bestelde producten. Klik op hier voor meer informatie over het beoordelingsproces en beoordelingen op de roastmarkt.