Melitta® Manufaktur Bremen Espresso Oeganda 500g
€12,99
Inclusief BTW. excl. verzendkosten
€0,18
|
€25,98 / 1kg
Nummer
Dit artikel komt in aanmerking voor gratis verzending vanaf een bestelwaarde van €39,00.
3 /5
mate van roosteren
Light roast (licht Cinnamon Roast):
Uitgesproken fruitige smaken en complexe zuren domineren met een laag bitterheidsniveau.
Medium roast (American of City Roast): Iets zoeter en minder zuur dan light roasts, met een evenwichtige smaak en volle body.
Dark roast (French-/Italian): Chocoladezoete body met uitgesproken geroosterde smaken en bitterheid met een lage zuurgraad.
Medium roast (American of City Roast): Iets zoeter en minder zuur dan light roasts, met een evenwichtige smaak en volle body.
Dark roast (French-/Italian): Chocoladezoete body met uitgesproken geroosterde smaken en bitterheid met een lage zuurgraad.
Medium
3 /4
intensiteit
De individuele smaken van de gebruikte bonen bepalen de intensiteit van een variëteit, die licht en delicaat (1) of bijzonder intens en sterk (4) kan smaken.
Tamelijk sterk
3 /4
zuur
Koffiebonen bevatten, net als veel ander voedsel, zuren. De zuurgraad hangt af van verschillende factoren, zoals het soort boon, de hoogte van de teelt, de herkomst en vooral het brandproces.
Medium
De smaak
Fruitig, Nootachtig, Chocolade, Gekruid
verscheidenheid
Arabica/Robusta
natuur
Hele boon
Ons bereidingsadvies
Percolator
pistonmachine
Volautomatische machine
Korte beschrijving
- Uitgebalanceerde Single Origin gemaakt van Arabica en Robusta bonen (80/20 %)
- Medium-lichte espresso branding met een vrij sterke smaak, aangename zuurgraad en tonen van paranoten, chocolade en donkere kersen
- Uitstekende bonen uit de Mt .
- Elgon regio in Uganda
- We raden aan om deze als espresso te bereiden - in een volautomatische machine, in een piston of in een percolator
- Arabica SCA score van 85: zorgvuldig geselecteerde bonen en branding door meestervakmensen
Product beschrijving
Melitta® Manufaktur Bremen presenteert met trots de Espresso Uganda, een uitgebalanceerde Single Origin gemaakt van heerlijke Arabica en Robusta bonen. Met een medium-lichte espressobranding heeft deze koffie een vrij sterke smaak die gepaard gaat met een aangename zuurgraad. De smaken van paranoten, chocolade en donkere kersen geven deze espresso een fascinerende diepte en een vleugje zoetheid. De voortreffelijke bonen komen uit de vruchtbare Mt. Elgon regio in Oeganda. Een ander kwaliteitskenmerk is de hoge Arabica SCA score van 85, die de uitzonderlijke kwaliteit van de Arabica bonen in deze espresso benadrukt. Espresso Uganda is niet alleen een traktatie voor het gehemelte, maar ook een reis naar de oorsprong van koffie. We raden aan om hem als espresso te bereiden - in een volautomaat, in een piston of in een percolator. Melitta®, de gerenommeerde koffiefabrikant, biedt een uitgelezen selectie koffiesoorten. Van zorgvuldig geselecteerde bonen tot meesterlijke brandingen, Melitta® staat garant voor onvergelijkbare smaakervaringen die koffieliefhebbers zullen verrukken.
beoordelingen
De beoordelingen zijn gecontroleerd op authenticiteit met behulp van het label 'Geverifieerde koper'. Onderzoeksprocedure: De beoordeelde producten worden vergeleken met de door de klanten bestelde producten. Klik op hier voor meer informatie over het beoordelingsproces en beoordelingen op de roastmarkt.