maxbean maxpower
Nummer
Dit artikel komt in aanmerking voor gratis verzending vanaf een bestelwaarde van €39,00.
3 /5
mate van roosteren
Light roast (licht Cinnamon Roast):
Uitgesproken fruitige smaken en complexe zuren domineren met een laag bitterheidsniveau.
Medium roast (American of City Roast): Iets zoeter en minder zuur dan light roasts, met een evenwichtige smaak en volle body.
Dark roast (French-/Italian): Chocoladezoete body met uitgesproken geroosterde smaken en bitterheid met een lage zuurgraad.
Medium roast (American of City Roast): Iets zoeter en minder zuur dan light roasts, met een evenwichtige smaak en volle body.
Dark roast (French-/Italian): Chocoladezoete body met uitgesproken geroosterde smaken en bitterheid met een lage zuurgraad.
Medium
3 /4
intensiteit
De individuele smaken van de gebruikte bonen bepalen de intensiteit van een variëteit, die licht en delicaat (1) of bijzonder intens en sterk (4) kan smaken.
Tamelijk sterk
2 /4
zuur
Koffiebonen bevatten, net als veel ander voedsel, zuren. De zuurgraad hangt af van verschillende factoren, zoals het soort boon, de hoogte van de teelt, de herkomst en vooral het brandproces.
Kleine
De smaak
Chocolade, Gekruid, Karamel
verscheidenheid
Arabica/Robusta
natuur
Hele boon
Ons bereidingsadvies
Percolator
pistonmachine
Volautomatische machine
Korte beschrijving
- Volle blend van heerlijke Arabica en Robusta bonen (70/30%)
- Medium espresso branding (Full City Roast) met een licht sterke smaak, lage zuurgraad en tonen van chocolade en karamel
- Exquisite bonen (Bourbon, Caturra, Catuai, Mundo Novo, Tupi & Rubi) uit Brazilië, Guatemala en IndiaWe raden aan deze koffie te bereiden als espresso, crema en café au lait - in een filter, volautomatische machine of op een koker.
- Rubi) uit Brazilië, Guatemala en India
- We raden aan om dit te bereiden als espresso, crema en café au lait - in een espresso voor koffiezetapparaat, piston of kookpot
- Traditioneel met de hand gebrand en in een trommel bij maxbean
Product beschrijving
Een heerlijke slok van de koffiespecialiteit maxbean maxpower geeft je onvergelijkbare koffiemomenten. De volle blend is gemaakt van uitstekende Arabica en Robusta bonen met een gemiddelde espressosmaak. De licht sterke smaak wordt omlijst door een licht zuurtje en laat je koffiehart een slag overslaan. Tonen van fijne chocolade en zoete karamel ronden het veelzijdige karakter van de melange af met een kruidige afdronk. Deze diversiteit vindt zijn oorsprong in de teelt van de exquise bonen. Op een hoogte van 1000 tot 1700 meter vinden de bonen de ideale omstandigheden in de beste teeltgebieden van Brazilië, Guatemala en India. Natuurlijk en gewassen worden ze vervolgens naar de raffinaderij gestuurd. Daar worden ze geraffineerd en zijn ze klaar om thuis van te genieten. We raden aan om ze te bereiden als espresso, crema en latte – in een portafilter, in een volautomatische machine of in een theepot. Bij maxbean wordt passie voor koffie met hoofdletters geschreven, want het verfijnen van de koffie gebeurt nog steeds met de hand in de branderij in Ennepetal. Hier worden kleine partijen groene koffie tussen 10 en 13 kg individueel gebrand om de karakteristieke smaken en eigenschappen van elke koffie te behouden en te benadrukken door middel van het traditionele trommelbrandproces.
beoordelingen
De beoordelingen zijn gecontroleerd op authenticiteit met behulp van het label 'Geverifieerde koper'. Onderzoeksprocedure: De beoordeelde producten worden vergeleken met de door de klanten bestelde producten. Klik op hier voor meer informatie over het beoordelingsproces en beoordelingen op de roastmarkt.