maxbean maxmom cafeïnevrij
Nummer
Dit artikel komt in aanmerking voor gratis verzending vanaf een bestelwaarde van €39,00.
3 /5
mate van roosteren
Light roast (licht Cinnamon Roast):
Uitgesproken fruitige smaken en complexe zuren domineren met een laag bitterheidsniveau.
Medium roast (American of City Roast): Iets zoeter en minder zuur dan light roasts, met een evenwichtige smaak en volle body.
Dark roast (French-/Italian): Chocoladezoete body met uitgesproken geroosterde smaken en bitterheid met een lage zuurgraad.
Medium roast (American of City Roast): Iets zoeter en minder zuur dan light roasts, met een evenwichtige smaak en volle body.
Dark roast (French-/Italian): Chocoladezoete body met uitgesproken geroosterde smaken en bitterheid met een lage zuurgraad.
Medium
3 /4
intensiteit
De individuele smaken van de gebruikte bonen bepalen de intensiteit van een variëteit, die licht en delicaat (1) of bijzonder intens en sterk (4) kan smaken.
Tamelijk sterk
3 /4
zuur
Koffiebonen bevatten, net als veel ander voedsel, zuren. De zuurgraad hangt af van verschillende factoren, zoals het soort boon, de hoogte van de teelt, de herkomst en vooral het brandproces.
Medium
De smaak
Karamel, Chocolade
verscheidenheid
Arabica
natuur
Hele boon
Ons bereidingsadvies
Percolator
Filterkoffie
French Press
pistonmachine
Volautomatische machine
Korte beschrijving
- Genietelijke Single Origin gemaakt van pure Arabica bonen
- Medium espresso branding (Full City Roast) met licht sterke smaaktonen van chocolade, karamel en amandel .
- Gewassen en verwerkte bonen uit Peru
- Wij adviseren bereiding als espresso, crema en latte – optioneel in een filter, pour over, French Press, portafilter, volautomatische machine of in een pot op het fornuis .
- Traditioneel met de hand en in de trommel geroosterd bij maxbean
Product beschrijving
Met de specialiteitskoffie maxbean maxmom beloven pure Arabica bonen momenten die je doen dromen van koffie. Liefhebbers zullen verrukt zijn over de plezierige Single Origin, die als medium espressomelange een licht sterke smaak heeft die je koffiehart een slag over laat slaan. De merkbare zuurgraad onthult fantastische smaken. Tonen van fijne chocolade en zoete karamel zijn merkbaar, afgerond door een vleugje amandel. Deze diversiteit vindt zijn oorsprong in de teelt van de exquise bonen. Op een hoogte van 1700 meter vinden de bonen de ideale omstandigheden in Peru. Na het wassen en verwerken worden ze naar de raffinaderij gestuurd. Daar worden ze verfijnd en zijn ze klaar om thuis van te genieten. We raden aan om ze te bereiden als espresso, crema en latte – in een filter, pour Over, in een French Press, in een portafilter, in een volautomatische machine of in een theepot. Bij maxbean wordt de passie voor koffie met hoofdletters geschreven, want het verfijnen van de koffie gebeurt nog steeds met de hand in de branderij in Ennepetal. Hier worden kleine partijen groene koffie tussen de 10 en 13 kg individueel gebrand om de karakteristieke smaken en eigenschappen van elke koffie te behouden en te benadrukken door middel van traditioneel trommelbranden.
beoordelingen
De beoordelingen zijn gecontroleerd op authenticiteit met behulp van het label 'Geverifieerde koper'. Onderzoeksprocedure: De beoordeelde producten worden vergeleken met de door de klanten bestelde producten. Klik op hier voor meer informatie over het beoordelingsproces en beoordelingen op de roastmarkt.