maxbean maxlove Bio
Nummer
Dit artikel komt in aanmerking voor gratis verzending vanaf een bestelwaarde van €39,00.
2 /5
mate van roosteren
Light roast (licht Cinnamon Roast):
Uitgesproken fruitige smaken en complexe zuren domineren met een laag bitterheidsniveau.
Medium roast (American of City Roast): Iets zoeter en minder zuur dan light roasts, met een evenwichtige smaak en volle body.
Dark roast (French-/Italian): Chocoladezoete body met uitgesproken geroosterde smaken en bitterheid met een lage zuurgraad.
Medium roast (American of City Roast): Iets zoeter en minder zuur dan light roasts, met een evenwichtige smaak en volle body.
Dark roast (French-/Italian): Chocoladezoete body met uitgesproken geroosterde smaken en bitterheid met een lage zuurgraad.
Licht
2 /4
intensiteit
De individuele smaken van de gebruikte bonen bepalen de intensiteit van een variëteit, die licht en delicaat (1) of bijzonder intens en sterk (4) kan smaken.
Medium
3 /4
zuur
Koffiebonen bevatten, net als veel ander voedsel, zuren. De zuurgraad hangt af van verschillende factoren, zoals het soort boon, de hoogte van de teelt, de herkomst en vooral het brandproces.
Medium
De smaak
Fruitig, Chocolade
verscheidenheid
Arabica
natuur
Hele boon
Ons bereidingsadvies
Cold Brew
Filterkoffie
French Press
Prijzen en onderscheidingen
Korte beschrijving
- Zachte Single Origin koffie gemaakt van pure Arabica bonen
- Medium koffiegebrand (American Roast) met een gebalanceerde smaak, zachte zuurgraad en tonen van chocolade en gedroogd fruit
- Gewassen biologische bonen (Caturra, Catimor Pache, Tipica & Gran Columbia uit PeruTraditioneel met de hand gebrand en in een trommel op een temperatuur van 100°C.
- Gran Columbia) uit Peru
- Wij raden aan deze koffie te bereiden als filterkoffie - in een filter, Pour Over of in een French Press
- Traditioneel met de hand gebrand en in een trommel bij maxbean .
Product beschrijving
Pure Arabica bonen beloven plezierige momenten en een onvergelijkbare smaakervaring met de specialiteitkoffie maxbean maxlove. Koffieliefhebbers zullen verrukt zijn over de zachte Single Origin, een medium koffiemelange met een uitgebalanceerde smaak die je koffiehart een slag over zal laten slaan. Omgeven door een zachte zuurgraad, opent de creatie fantastische karaktervolle smaken. Tonen van fijne chocolade zijn merkbaar, afgerond door een vleugje zoet gedroogd fruit. Een variëteit die zijn oorsprong vindt in de teelt van de voortreffelijke biologische bonen. Op hoogtes tot 1750 meter vinden de bonen van de rassen Caturra, Catimor Pache, Tipica en Gran Columbia ideale omstandigheden in Peru. Na het wassen en verwerken worden ze naar de raffinaderij gestuurd. Daar worden ze geraffineerd en zijn ze klaar om thuis van te genieten. We raden aan om ze te bereiden als filterkoffie – in een filter, als Pour Over of in een French Press. Bij maxbean wordt de passie voor koffie met hoofdletters geschreven, want de verfijning van de koffie gebeurt nog steeds met de hand in de branderij in Ennepetal. Hier worden kleine partijen groene koffie van 10 tot 13 kg individueel gebrand om de karakteristieke smaken en eigenschappen van elke koffie te behouden en te benadrukken door middel van het traditionele trommelbrandproces.
beoordelingen
De beoordelingen zijn gecontroleerd op authenticiteit met behulp van het label 'Geverifieerde koper'. Onderzoeksprocedure: De beoordeelde producten worden vergeleken met de door de klanten bestelde producten. Klik op hier voor meer informatie over het beoordelingsproces en beoordelingen op de roastmarkt.