maxbean maxjungle Bio
Nummer
Dit artikel komt in aanmerking voor gratis verzending vanaf een bestelwaarde van €39,00.
3 /5
mate van roosteren
Light roast (licht Cinnamon Roast):
Uitgesproken fruitige smaken en complexe zuren domineren met een laag bitterheidsniveau.
Medium roast (American of City Roast): Iets zoeter en minder zuur dan light roasts, met een evenwichtige smaak en volle body.
Dark roast (French-/Italian): Chocoladezoete body met uitgesproken geroosterde smaken en bitterheid met een lage zuurgraad.
Medium roast (American of City Roast): Iets zoeter en minder zuur dan light roasts, met een evenwichtige smaak en volle body.
Dark roast (French-/Italian): Chocoladezoete body met uitgesproken geroosterde smaken en bitterheid met een lage zuurgraad.
Medium
3 /4
intensiteit
De individuele smaken van de gebruikte bonen bepalen de intensiteit van een variëteit, die licht en delicaat (1) of bijzonder intens en sterk (4) kan smaken.
Tamelijk sterk
3 /4
zuur
Koffiebonen bevatten, net als veel ander voedsel, zuren. De zuurgraad hangt af van verschillende factoren, zoals het soort boon, de hoogte van de teelt, de herkomst en vooral het brandproces.
Medium
De smaak
Fruitig, Chocolade, Zoetig
verscheidenheid
Arabica
natuur
Hele boon
Ons bereidingsadvies
Percolator
pistonmachine
Volautomatische machine
Prijzen en onderscheidingen
Korte beschrijving
- Gevarieerde Single Origin gemaakt van zuivere Arabica bonen
- Medium espresso branding (City Roast) met een licht intense smaak, zachte zuurgraad en tonen van chocolade, kandij en gedroogde druiven
- Gewassen biologische bonen (Catimor Pache, Tipica & Gran Columbia uit PeruTraditionele
- espresso , crema en café au lait.
- Gran Columbia) uit Peru
- Wij adviseren de bereiding als espresso, crema en café au lait - in een espresso voor piston, een espresso voor koffiezetapparaat of een pot op een fornuis
- Traditioneel met de hand gebrand en in een trommel bij maxbean .
Product beschrijving
De bonen van de koffiespecialiteit maxbean maxjungle zitten boordevol genietmomenten en een onvergelijkbare smaakervaring, gemaakt van pure Arabica bonen. De medium espressosterkte heeft een licht intense smaak die je koffiehart een slag over laat slaan. Omgeven door een zachte zuurgraad onthult de creatie fantastische smaken. Tonen van fijne chocolade en kandij zijn merkbaar, afgerond door een vleugje gedroogde druiven. Deze variëteit vindt zijn oorsprong in de teelt van de voortreffelijke biologische bonen. Op een hoogte van 1300 tot 1750 meter vinden ze in Peru de ideale omstandigheden voordat ze worden gewassen en verwerkt op weg naar de branderij. Daar worden ze verfijnd en zijn ze klaar om thuis van te genieten. We raden aan om ze te bereiden als espresso, crema en latte – in een portafilter, in een volautomatische machine of in een theepot. Bij maxbean wordt passie voor koffie met hoofdletters geschreven, want het verfijnen van de koffie gebeurt nog steeds met de hand in de branderij in Ennepetal. Hier worden kleine partijen groene koffie tussen 10 en 13 kg individueel gebrand om de karakteristieke smaken en eigenschappen van elke koffie te behouden en te benadrukken door middel van het traditionele trommelbrandproces.
beoordelingen
De beoordelingen zijn gecontroleerd op authenticiteit met behulp van het label 'Geverifieerde koper'. Onderzoeksprocedure: De beoordeelde producten worden vergeleken met de door de klanten bestelde producten. Klik op hier voor meer informatie over het beoordelingsproces en beoordelingen op de roastmarkt.