maxbean maxbalance Bio
Nummer
Dit artikel komt in aanmerking voor gratis verzending vanaf een bestelwaarde van €39,00.
2 /5
mate van roosteren
Light roast (licht Cinnamon Roast):
Uitgesproken fruitige smaken en complexe zuren domineren met een laag bitterheidsniveau.
Medium roast (American of City Roast): Iets zoeter en minder zuur dan light roasts, met een evenwichtige smaak en volle body.
Dark roast (French-/Italian): Chocoladezoete body met uitgesproken geroosterde smaken en bitterheid met een lage zuurgraad.
Medium roast (American of City Roast): Iets zoeter en minder zuur dan light roasts, met een evenwichtige smaak en volle body.
Dark roast (French-/Italian): Chocoladezoete body met uitgesproken geroosterde smaken en bitterheid met een lage zuurgraad.
Licht
1 /4
intensiteit
De individuele smaken van de gebruikte bonen bepalen de intensiteit van een variëteit, die licht en delicaat (1) of bijzonder intens en sterk (4) kan smaken.
Mild
2 /4
zuur
Koffiebonen bevatten, net als veel ander voedsel, zuren. De zuurgraad hangt af van verschillende factoren, zoals het soort boon, de hoogte van de teelt, de herkomst en vooral het brandproces.
Kleine
De smaak
Chocolade, Vanille
verscheidenheid
Arabica
natuur
Hele boon
Ons bereidingsadvies
Cold Brew
Filterkoffie
French Press
Prijzen en onderscheidingen
Korte beschrijving
- Smooth Single Origin gemaakt van pure Arabica bonen
- Medium koffiebrand (American Roast) met een milde smaak, lage zuurgraad en tonen van melkchocolade en bruine suiker
- Gewassen biologische bonen (Bourbon, Caturra, & Catuai) uit Guatemala
- We raden aan deze koffie te bereiden als filterkoffie - in een filter, Pour Over of in een French Press
- Traditioneel met de hand gebrand en in een trommel bij maxbean .
Product beschrijving
Zachte momenten en een onvergelijkbare smaakervaring wachten op je met de specialiteitkoffie maxbean maxbalance. Koffieliefhebbers zullen genieten van de aangename Single Origin, die als medium koffiemelange een milde smaak heeft die je koffiehart een slag over laat slaan. De nauwelijks waarneembare zuurgraad omlijst de smaak van de creatie en opent fantastische karaktertrekken. Tonen van fijne chocolade zijn merkbaar, afgerond door een vleugje bruine suiker. Een variëteit die zijn oorsprong vindt in de teelt van de voortreffelijke biologische bonen. Op hoogtes tot 1700 meter vinden de bonen van de Bourbon, Caturra en Catuai variëteiten de ideale omstandigheden in Guatemala. Ze worden gewassen en verwerkt en naar de branderij gebracht. Daar worden ze verfijnd en zijn ze klaar om thuis van te genieten. We raden aan om ze te bereiden als filterkoffie – in een filter, als Pour Over of in een French Press. Bij maxbean wordt de passie voor koffie met hoofdletters geschreven, want het verfijnen van de koffie gebeurt nog steeds met de hand in de branderij in Ennepetal. Hier worden kleine partijen groene koffie tussen 10 en 13 kg individueel gebrand om de karakteristieke smaken en eigenschappen van elke koffie te behouden en te benadrukken door middel van het traditionele trommelbrandproces.
beoordelingen
De beoordelingen zijn gecontroleerd op authenticiteit met behulp van het label 'Geverifieerde koper'. Onderzoeksprocedure: De beoordeelde producten worden vergeleken met de door de klanten bestelde producten. Klik op hier voor meer informatie over het beoordelingsproces en beoordelingen op de roastmarkt.