Mainzer Kaffeemanufaktur Espresso 1926 1kg
Nummer
Medium roast (American of City Roast): Iets zoeter en minder zuur dan light roasts, met een evenwichtige smaak en volle body.
Dark roast (French-/Italian): Chocoladezoete body met uitgesproken geroosterde smaken en bitterheid met een lage zuurgraad.
Donker
Intensief
Zeer weinig
Ons bereidingsadvies
Korte beschrijving
- Zeer intense blend van heerlijke Arabica en Robusta bonen (75/25 %)
- Donkere espresso branding (Full City Roast) met een sterke smaak, nauwelijks waarneembare zuurgraad en tonen van chocolade, tabak en cederhoutGewassen bonen (Caturra) uit Brazilië, Guatala, Java en MalabarWe raden aan deze koffie te bereiden als een espresso
- branding .
- tonen van chocolade, tabak en cederhout
- Gewassen bonen (Caturra) uit Brazilië, Guatemala, Java en Malabar
- Wij adviseren deze koffie te bereiden als espresso en cappuccino - in een portafilter of een cappuccino. in een piston of in een volautomaat
- Uit de trommelbranderij van de Mainzer Kaffeemanufaktur - de traditionele branderij sinds 1926
Product beschrijving
Ervaring en kwaliteit komen samen in de Mainzer Kaffeemanufaktur Espresso 1926 om een koffie-ervaring te creëren die nooit faalt om te verrukken met nieuwe momenten van genot. De intense blend wordt gekenmerkt door zijn heerlijke Arabica en Robusta bonen. De donkere espressobranding geeft de melange een sterke smaak, die genoeg ruimte krijgt om zich te ontwikkelen dankzij de nauwelijks waarneembare zuurgraad. Er komen chocoladeachtige tonen naar voren, die heerlijk worden afgerond door een vleugje tabak en cederhout. De speciale smaaknuances en intensiteit zijn afkomstig van de teelt van de bonen van de variëteit Caturra. Op een hoogte van 850 tot 1700 meter vinden ze de ideale omstandigheden op boerderijen in Brazilië, Guatemala, de Indiase regio Malabar en op het Indonesische eiland Java voordat ze hun weg vinden van de branderij naar het kopje thuis. Voor perfect genot raden we aan om ze te bereiden als espresso en cappuccino - in een piston of espresso voor koffiezetapparaat. De Mainzer Kaffeemanufaktur produceert al sinds 1926 traditioneel goede koffie in trommelbranderijen en vandaag de dag staat de branderij ook voor zacht gebrande koffie van topkwaliteit uit eerlijke en duurzame teelt. Om dit te bereiken betrekken ze hun bonen rechtstreeks van lokale boeren, zonder tussenhandelaren.
beoordelingen
De beoordelingen zijn gecontroleerd op authenticiteit met behulp van het label 'Geverifieerde koper'. Onderzoeksprocedure: De beoordeelde producten worden vergeleken met de door de klanten bestelde producten. Klik op hier voor meer informatie over het beoordelingsproces en beoordelingen op de roastmarkt.