Mainzer Kaffeemanufaktur Bio espresso 2012 1kg
Nummer
Medium roast (American of City Roast): Iets zoeter en minder zuur dan light roasts, met een evenwichtige smaak en volle body.
Dark roast (French-/Italian): Chocoladezoete body met uitgesproken geroosterde smaken en bitterheid met een lage zuurgraad.
Donker
Intensief
Zeer weinig
Ons bereidingsadvies
Prijzen en onderscheidingen
Korte beschrijving
- Sterke blend van geselecteerde Arabica en Robusta bonen (75/25%)
- Donkere espresso branding (Full City Roast) met een intense smaak, nauwelijks waarneembare zuurgraad en tonen van chocolade en gedroogd fruit
- Gewassen biologische bonen (Caturra & Bourbon uit Indonesië, Peru, India en MexicoWe raden aan deze koffie te bereiden als espresso en cappuccino - in een portafilter of volautomatischDeze koffie is geschikt voor alle soorten espresso en cappuccino.
- Bourbon) uit Indonesië, Peru, India en Mexico
- We raden aan deze koffie te bereiden als espresso en cappuccino - in een piston of in een volautomatische machine
- Uit de trommelbranderij van de Mainzer Kaffeemanufaktur - de traditionele branderij sinds 1926
Product beschrijving
De ervaring en kwaliteit van de Mainzer Kaffeemanufaktur Bio Espresso 2012 zijn de sleutel tot ongeëvenaard koffiegenot, want de sterke blend maakt indruk met zijn combinatie van voortreffelijke Arabica en Robusta bonen, die de blend een speciaal karakter geven. Samen met de donkere espressobranding heeft hij een intense smaak die voldoende ruimte krijgt door de nauwelijks waarneembare zuurgraad. Tonen van zoete chocolade wekken het verlangen naar meer, terwijl een vleugje gedroogd fruit het profiel prachtig afrondt. De speciale smaaknuances zijn afkomstig van de combinatie van biologische bonen van de variëteiten Caturra en Bourbon. Deze komen uit de beste teeltgebieden in Indonesië, Peru, India en Mexico, waar ze de speciale smaak van de warme zon thuis in het kopje brengen. Om er perfect van te genieten, raden we aan om ze te bereiden als espresso en cappuccino - in een piston of espresso voor koffiezetapparaat. De Mainzer Kaffeemanufaktur produceert al sinds 1926 traditioneel goede koffie in trommelbranderijen en vandaag de dag staat de branderij ook voor zacht gebrande koffie van topkwaliteit uit eerlijke en duurzame teelt. Om dit te bereiken betrekken ze hun bonen rechtstreeks van lokale boeren, zonder tussenhandelaren.
beoordelingen
De beoordelingen zijn gecontroleerd op authenticiteit met behulp van het label 'Geverifieerde koper'. Onderzoeksprocedure: De beoordeelde producten worden vergeleken met de door de klanten bestelde producten. Klik op hier voor meer informatie over het beoordelingsproces en beoordelingen op de roastmarkt.