Maillardos Mixtur I
Nummer
Dit artikel komt in aanmerking voor gratis verzending vanaf een bestelwaarde van €39,00.
4 /5
mate van roosteren
Light roast (licht Cinnamon Roast):
Uitgesproken fruitige smaken en complexe zuren domineren met een laag bitterheidsniveau.
Medium roast (American of City Roast): Iets zoeter en minder zuur dan light roasts, met een evenwichtige smaak en volle body.
Dark roast (French-/Italian): Chocoladezoete body met uitgesproken geroosterde smaken en bitterheid met een lage zuurgraad.
Medium roast (American of City Roast): Iets zoeter en minder zuur dan light roasts, met een evenwichtige smaak en volle body.
Dark roast (French-/Italian): Chocoladezoete body met uitgesproken geroosterde smaken en bitterheid met een lage zuurgraad.
Donker
3 /4
intensiteit
De individuele smaken van de gebruikte bonen bepalen de intensiteit van een variëteit, die licht en delicaat (1) of bijzonder intens en sterk (4) kan smaken.
Tamelijk sterk
2 /4
zuur
Koffiebonen bevatten, net als veel ander voedsel, zuren. De zuurgraad hangt af van verschillende factoren, zoals het soort boon, de hoogte van de teelt, de herkomst en vooral het brandproces.
Kleine
De smaak
Chocolade
verscheidenheid
Arabica/Robusta
natuur
Hele boon
Ons bereidingsadvies
Percolator
pistonmachine
Volautomatische machine
Korte beschrijving
- Aromatische melange met heerlijke Arabica en Robusta bonen (70/30%)
- Donkere branding (City Roast) met een vrij sterke smaak, weinig zuur en chocoladeachtige noten
- Uitstekende bonen uit Brazilië, Indonesië en Ethiopië
- We raden aan deze koffie te bereiden als café crème, cappuccino en espresso - in een volautomaat, piston of moka-pot
- Vernoemd naar Louis Camille Maillard, de pionier van de "Maillard-reactie"
.
Product beschrijving
Maillardos Mixtur I is een krachtige blend die de zintuigen prikkelt en koffiegenot naar een nieuw niveau tilt. Deze aromatische melange bestaat uit zorgvuldig geselecteerde Arabica en Robusta bonen om een evenwichtige maar sterke smaakervaring te garanderen. De donkere branding geeft deze koffie zijn karakteristieke sterke smaak, vergezeld van een subtiele zuurgraad en verleidelijke chocoladetonen die het gehemelte prikkelen. Maillardos Mixtur I haalt zijn exquise bonen uit de beste teeltgebieden in Brazilië, Indonesië en Ethiopië, waar de bonen onder ideale omstandigheden rijpen en hun unieke smaken ontwikkelen. De bereidingsmogelijkheden zijn gevarieerd, of het nu als café crème, cappuccino of espresso is, Maillardos Mixtur I laat zich van zijn beste kant zien. Of het nu in een volautomaat, in een portafilter of in een mokkapot is, deze koffie biedt een onvergelijkbare smaakervaring. Maillardos is een gerenommeerd koffiemerk vernoemd naar Louis Camille Maillard, de pionier van de "Maillard reactie". Deze reactie tussen aminozuren en suikers is grotendeels verantwoordelijk voor de fascinerende verscheidenheid aan smaken die te vinden zijn in de gebrande koffiespecialiteiten van het merk.
beoordelingen
De beoordelingen zijn gecontroleerd op authenticiteit met behulp van het label 'Geverifieerde koper'. Onderzoeksprocedure: De beoordeelde producten worden vergeleken met de door de klanten bestelde producten. Klik op hier voor meer informatie over het beoordelingsproces en beoordelingen op de roastmarkt.