Lucaffé Raffaello 700g
€26,49
Inclusief BTW. excl. verzendkosten
€0,26
|
€37,84 / 1kg
Nummer
Dit artikel komt in aanmerking voor gratis verzending vanaf een bestelwaarde van €39,00.
2 /5
mate van roosteren
Light roast (licht Cinnamon Roast):
Uitgesproken fruitige smaken en complexe zuren domineren met een laag bitterheidsniveau.
Medium roast (American of City Roast): Iets zoeter en minder zuur dan light roasts, met een evenwichtige smaak en volle body.
Dark roast (French-/Italian): Chocoladezoete body met uitgesproken geroosterde smaken en bitterheid met een lage zuurgraad.
Medium roast (American of City Roast): Iets zoeter en minder zuur dan light roasts, met een evenwichtige smaak en volle body.
Dark roast (French-/Italian): Chocoladezoete body met uitgesproken geroosterde smaken en bitterheid met een lage zuurgraad.
Licht
2 /4
intensiteit
De individuele smaken van de gebruikte bonen bepalen de intensiteit van een variëteit, die licht en delicaat (1) of bijzonder intens en sterk (4) kan smaken.
Medium
1 /4
zuur
Koffiebonen bevatten, net als veel ander voedsel, zuren. De zuurgraad hangt af van verschillende factoren, zoals het soort boon, de hoogte van de teelt, de herkomst en vooral het brandproces.
Zeer weinig
De smaak
Nootachtig, Chocolade
verscheidenheid
Arabica
natuur
Hele boon
Ons bereidingsadvies
Percolator
pistonmachine
Volautomatische machine
Prijzen en onderscheidingen
Korte beschrijving
- 100% Arabica
- Lichte espressobranding met een milde smaak en nootachtige, chocoladeachtige noten
- Excellente bonen uit Ethiopië
- Ideaal voor de espressomachine of als mokkaIdeaal voor
- de espressomachine of als mokka
- Van de Italiaanse branderij Lucaffé aan het Gardameer, gebrand volgens eeuwenoud vakmanschap
Product beschrijving
De creatie van Lucaffé Raffaelo is een echte Italiaanse koffiesmaak die uitsluitend wordt gemaakt van voortreffelijke Arabica-bonen. De smaak van de lichte espressomelange met zijn milde aroma doet denken aan nootachtige noten en chocoladetonen, waarvan de oorsprong te vinden is in de teelt. Op een hoogte van meer dan 1000 meter krijgen de bonen genoeg tijd om te rijpen onder de Ethiopische zon tot ze voller van smaak zijn en kunnen worden verfijnd in de branderij. Het resultaat is iets om van te genieten, want de volle smaak komt pas naar voren in de espressomachine of als mokka. Een genot dat elke keer weer uitnodigt tot een ontdekkingsreis. Sinds de oprichting in de jaren 90 heeft de Italiaanse branderij Lucaffé aan het Gardameer over de hele wereld naam gemaakt met expertise, innovatie en een grote passie voor koffie. Lucaffé brandt nog steeds koffie volgens traditioneel vakmanschap.
beoordelingen
De beoordelingen zijn gecontroleerd op authenticiteit met behulp van het label 'Geverifieerde koper'. Onderzoeksprocedure: De beoordeelde producten worden vergeleken met de door de klanten bestelde producten. Klik op hier voor meer informatie over het beoordelingsproces en beoordelingen op de roastmarkt.