Loumidis Mokka gemalen
Nummer
Dit artikel komt in aanmerking voor gratis verzending vanaf een bestelwaarde van €39,00.
3 /5
mate van roosteren
Light roast (licht Cinnamon Roast):
Uitgesproken fruitige smaken en complexe zuren domineren met een laag bitterheidsniveau.
Medium roast (American of City Roast): Iets zoeter en minder zuur dan light roasts, met een evenwichtige smaak en volle body.
Dark roast (French-/Italian): Chocoladezoete body met uitgesproken geroosterde smaken en bitterheid met een lage zuurgraad.
Medium roast (American of City Roast): Iets zoeter en minder zuur dan light roasts, met een evenwichtige smaak en volle body.
Dark roast (French-/Italian): Chocoladezoete body met uitgesproken geroosterde smaken en bitterheid met een lage zuurgraad.
Medium
4 /4
intensiteit
De individuele smaken van de gebruikte bonen bepalen de intensiteit van een variëteit, die licht en delicaat (1) of bijzonder intens en sterk (4) kan smaken.
Intensief
2 /4
zuur
Koffiebonen bevatten, net als veel ander voedsel, zuren. De zuurgraad hangt af van verschillende factoren, zoals het soort boon, de hoogte van de teelt, de herkomst en vooral het brandproces.
Kleine
De smaak
Röstig, Chocolade, Gekruid
verscheidenheid
Arabica
natuur
Grond
Ons bereidingsadvies
Percolator
Korte beschrijving
- Gemalen Griekse mokkakoffie van Loumidis
- De bonen worden traditioneel gebrand en gemalen
- De koffie smaakt naar klassieke Griekse mokka, net als op vakantie
- Voor de bereiding is een traditionele briki of een vergelijkbaar apparaat geschikt
- Loumidis maakt Griekse koffie
Product beschrijving
Zelfs de kleurrijke verpakking, versierd met een tropische papagai, brengt je in een goed humeur. Alleen de beste bonen worden gebruikt voor de Griekse mokkakoffie van Loumidis, gebrand en gemalen op de traditionele manier en vervolgens verpakt in een gearomatiseerde beschermzak. Iedereen die wel eens Griekse mokka heeft gedronken, kan de traditionele drank ook thuis bereiden met deze speciale melange. De beste manier om dit te doen is met een briki – de Griekse kop –, speciaal ontworpen voor het zetten van koffie – of een vergelijkbaar apparaat, zoals een elektrische mokka maker. Giet een half kopje koud, stilstaand water in het vat voor elke kop mokkakoffie die je nodig hebt, voeg een flinke theelepel gemalen Loumidis mokka en suiker naar smaak toe. Verwarm langzaam op een laag vuur, al roerend, tot de koffie langzaam schuimt. Wanneer het begint te borrelen, giet je het langzaam in de kopjes en geniet je. Het pak is verkrijgbaar met 96 of 194 gram koffie.
beoordelingen
De beoordelingen zijn gecontroleerd op authenticiteit met behulp van het label 'Geverifieerde koper'. Onderzoeksprocedure: De beoordeelde producten worden vergeleken met de door de klanten bestelde producten. Klik op hier voor meer informatie over het beoordelingsproces en beoordelingen op de roastmarkt.