Lavazza Bio Espresso Maestro 1kg
€23,49
Inclusief BTW. excl. verzendkosten
€0,16
|
€23,49 / 1kg
Nummer
Dit artikel komt in aanmerking voor gratis verzending vanaf een bestelwaarde van €39,00.
4 /5
mate van roosteren
Light roast (licht Cinnamon Roast):
Uitgesproken fruitige smaken en complexe zuren domineren met een laag bitterheidsniveau.
Medium roast (American of City Roast): Iets zoeter en minder zuur dan light roasts, met een evenwichtige smaak en volle body.
Dark roast (French-/Italian): Chocoladezoete body met uitgesproken geroosterde smaken en bitterheid met een lage zuurgraad.
Medium roast (American of City Roast): Iets zoeter en minder zuur dan light roasts, met een evenwichtige smaak en volle body.
Dark roast (French-/Italian): Chocoladezoete body met uitgesproken geroosterde smaken en bitterheid met een lage zuurgraad.
Donker
3 /4
intensiteit
De individuele smaken van de gebruikte bonen bepalen de intensiteit van een variëteit, die licht en delicaat (1) of bijzonder intens en sterk (4) kan smaken.
Tamelijk sterk
2 /4
zuur
Koffiebonen bevatten, net als veel ander voedsel, zuren. De zuurgraad hangt af van verschillende factoren, zoals het soort boon, de hoogte van de teelt, de herkomst en vooral het brandproces.
Kleine
De smaak
Fruitig, Chocolade
verscheidenheid
Arabica/Robusta
natuur
Hele boon
Ons bereidingsadvies
pistonmachine
Volautomatische machine
Prijzen en onderscheidingen
Korte beschrijving
- Sterke blend van Arabica en Robusta
- Meesterlijk geroosterd: De Espresso Maestro is zorgvuldig verfijnd in Turijn volgens Luigi Lavazza's originele gegevens uit 1895
- Donkere branding met een intense smaak en tonen van chocolade en gedroogd fruit
- Uitstekende biologische bonen uit Mexico, Zuid-Amerika en Afrika als onderdeel van de Rainforest Allianceuit Mexico,
- Zuid-Amerika en Afrika als onderdeel van de Rainforest Alliance
- Wij raden aan deze koffie te bereiden als espresso in een piston of espresso voor koffiezetapparaat Een
- passie voor de originele Italiaanse koffiesmaak sinds 1895
Product beschrijving
De Lavazza Espresso Maestro neemt je mee op een bijzondere smaakreis, want de Arabica-Robusta blend laat zich van zijn sterke kant zien. Dit komt door de donkere branding en de intense smaak, die toch genoeg ruimte laat voor chocoladetonen. Het karakter wordt afgerond door de koele hints van gedroogd fruit. De prachtige, handgeplukte biologische bonen die worden gebruikt voor de creatie komen uit Mexico, Zuid-Amerika en Afrika en maken deel uit van de Rainforest Alliance. Het project garandeert duurzame en sociale landbouw in de teeltgebieden. Om thuis de volle Lavazza smaak te ontdekken, raden we aan om hem als espresso te bereiden in een portafilter of in een espresso voor koffiezetapparaat. Kortom: Espresso Maestro is een caffè die meteen ter zake komt, maar altijd verrast met subtiele nuances. Als je nog een stapje verder wilt gaan, kun je kiezen voor het perfecte Italiaanse gebak voor het perfecte genietmoment - net als in een klein café in de straten van Italië. Sinds 1895 wijdt de familie Lavazza zich aan de zoektocht naar de perfecte koffie – originele Italiaanse koffiesmaak, met een passie voor genieten.
Productvergelijking
beoordelingen
De beoordelingen zijn gecontroleerd op authenticiteit met behulp van het label 'Geverifieerde koper'. Onderzoeksprocedure: De beoordeelde producten worden vergeleken met de door de klanten bestelde producten. Klik op hier voor meer informatie over het beoordelingsproces en beoordelingen op de roastmarkt.