La Tazza d'oro Miscela D'oro 1kg
€28,99
Inclusief BTW. excl. verzendkosten
€0,20
|
€28,99 / 1kg
Nummer
Dit artikel komt in aanmerking voor gratis verzending vanaf een bestelwaarde van €39,00.
4 /5
mate van roosteren
Light roast (licht Cinnamon Roast):
Uitgesproken fruitige smaken en complexe zuren domineren met een laag bitterheidsniveau.
Medium roast (American of City Roast): Iets zoeter en minder zuur dan light roasts, met een evenwichtige smaak en volle body.
Dark roast (French-/Italian): Chocoladezoete body met uitgesproken geroosterde smaken en bitterheid met een lage zuurgraad.
Medium roast (American of City Roast): Iets zoeter en minder zuur dan light roasts, met een evenwichtige smaak en volle body.
Dark roast (French-/Italian): Chocoladezoete body met uitgesproken geroosterde smaken en bitterheid met een lage zuurgraad.
Donker
2 /4
intensiteit
De individuele smaken van de gebruikte bonen bepalen de intensiteit van een variëteit, die licht en delicaat (1) of bijzonder intens en sterk (4) kan smaken.
Medium
2 /4
zuur
Koffiebonen bevatten, net als veel ander voedsel, zuren. De zuurgraad hangt af van verschillende factoren, zoals het soort boon, de hoogte van de teelt, de herkomst en vooral het brandproces.
Kleine
De smaak
Fruitig, Nootachtig, Chocolade
verscheidenheid
Arabica/Robusta
natuur
Hele boon
Ons bereidingsadvies
pistonmachine
Volautomatische machine
Korte beschrijving
- Espresso gemaakt van 90% Arabica bonen en 10%
- Robusta
- bonen
- De smaak is evenwichtig en zacht, met aroma's van fijne chocolade, gedroogd fruit en amandel
- Arabica bonen komen uit Brazilië, Guatemala en Costa Rica, terwijl de gewassen Robusta bonen uit India komen
- Deze variëteit kan worden bereid met een volautomatische machine of een portafiltermachine
- machine
- La Tazza D'Oro is de grootste branderij op Sardinië en importeert en brandt al sinds 1938 de beste kwaliteit groene koffie .
Product beschrijving
De Miscela D'Oro van branderij Tazza D'Oro is een volle en aromatische espresso. Dankzij zijn veelzijdigheid is hij te vinden in de kopjes van veel Italiaanse cafés. De blend bestaat voor 90% uit arabicabonen en voor 10% uit robustabonen. Het grote aandeel Arabica komt uit Brazilië, Guatemala en Costa Rica, terwijl de gewassen Robusta bonen in India zijn geteeld. De harmonie tussen smaak en body is vanaf de eerste slok merkbaar. De espresso heeft een zachte en gebalanceerde smaak met aroma's van fijne chocolade, gedroogd fruit en amandel. Deze worden gemengd met een gebakken smaak. De bonen worden op Sardinië langzaam en zacht gebrand op de traditionele Italiaanse manier. Dit proces zorgt voor een goed gedefinieerde zoetheid, maar ook voor een licht zuurtje in de koffie. Volautomatische machines en pistonmachines zijn geschikt voor de bereiding. Miscela D'Oro vormt ook een ideale basis voor cappuccino. De melange is verpakt in een smaakzakje van hoge kwaliteit.
beoordelingen
De beoordelingen zijn gecontroleerd op authenticiteit met behulp van het label 'Geverifieerde koper'. Onderzoeksprocedure: De beoordeelde producten worden vergeleken met de door de klanten bestelde producten. Klik op hier voor meer informatie over het beoordelingsproces en beoordelingen op de roastmarkt.