Kaffee Braun Rialto
Nummer
Dit artikel komt in aanmerking voor gratis verzending vanaf een bestelwaarde van €39,00.
4 /5
mate van roosteren
Light roast (licht Cinnamon Roast):
Uitgesproken fruitige smaken en complexe zuren domineren met een laag bitterheidsniveau.
Medium roast (American of City Roast): Iets zoeter en minder zuur dan light roasts, met een evenwichtige smaak en volle body.
Dark roast (French-/Italian): Chocoladezoete body met uitgesproken geroosterde smaken en bitterheid met een lage zuurgraad.
Medium roast (American of City Roast): Iets zoeter en minder zuur dan light roasts, met een evenwichtige smaak en volle body.
Dark roast (French-/Italian): Chocoladezoete body met uitgesproken geroosterde smaken en bitterheid met een lage zuurgraad.
Donker
3 /4
intensiteit
De individuele smaken van de gebruikte bonen bepalen de intensiteit van een variëteit, die licht en delicaat (1) of bijzonder intens en sterk (4) kan smaken.
Tamelijk sterk
1 /4
zuur
Koffiebonen bevatten, net als veel ander voedsel, zuren. De zuurgraad hangt af van verschillende factoren, zoals het soort boon, de hoogte van de teelt, de herkomst en vooral het brandproces.
Zeer weinig
De smaak
Fruitig, Nootachtig, Chocolade
verscheidenheid
Arabica/Robusta
natuur
Hele boon
Ons bereidingsadvies
Percolator
pistonmachine
Volautomatische machine
Korte beschrijving
- Mélange bestaande uit 85% Arabica en 15% Robusta bonen
- Milde koffie met een lage zuurgraad en smaken van karamel en vanille
- De bonen komen uit Afrika, Azië en Midden-Amerika waar ze groeien op hoogtes van minimaal 1100 meterGeschikt voor bereiding in een volautomaat of filtermachineKaffee Braun produceert koffie van de hoogste kwaliteitop hoogtes van
- minimaal 1100 meter Geschikt voor bereiding in een volautomaat
- , piston of filtermachine
- Kaffee Braun produceert producten van de hoogste kwaliteit
Product beschrijving
De Rialto variëteit van Kaffee Braun is samengesteld uit 80% Arabica en 20% Robusta bonen. Deze komen uit de koffieregio's van Azië, Latijns- en Midden-Amerika, waar ze gedijen op een hoogte van minstens 1100 meter. Ze worden na het wassen in de zon gedroogd. Het product bevat weinig zuur en is relatief intens. De aroma's zijn in balans met smaken van chocolade, noten en subtiele wilde bessen. De koffie smaakt vol en zacht op de afdronk. De bonen worden langzaam en voorzichtig donker gebrand zodat zoveel mogelijk smaken zich kunnen ontwikkelen. Voor de bereiding wordt een portafiltermachine, volautomaat of de traditionele Italiaanse mokkapot aanbevolen. Deze melange is geschikt voor zowel caffé crème als espresso. Rialto vormt ook een goede basis voor cappuccino of latte macchiato. Zoals de hoogwaardige verpakking laat zien, hecht Kaffee Braun bijzonder veel waarde aan kwaliteit.
Traditie ontmoet moderniteit - De filosofie achter Kaffee Braun;/strong>
beoordelingen
De beoordelingen zijn gecontroleerd op authenticiteit met behulp van het label 'Geverifieerde koper'. Onderzoeksprocedure: De beoordeelde producten worden vergeleken met de door de klanten bestelde producten. Klik op hier voor meer informatie over het beoordelingsproces en beoordelingen op de roastmarkt.