Kaffee Braun Feestelijke koffie
Nummer
Medium roast (American of City Roast): Iets zoeter en minder zuur dan light roasts, met een evenwichtige smaak en volle body.
Dark roast (French-/Italian): Chocoladezoete body met uitgesproken geroosterde smaken en bitterheid met een lage zuurgraad.
Licht
Medium
Kleine
Ons bereidingsadvies
Korte beschrijving
- Zuivere koffiemelange gemaakt van 100% Arabica bonen
- Sterke body met smaken van vanille en kaneel
- Gecontroleerde teelt in de hooglanden van Oost-Afrika en Indonesië
- Alle conventionele koffiezetapparaten worden aanbevolen voor de bereiding
- Kaffee Braun staat voor aromatisch genieten van hoge kwaliteit
Product beschrijving
Feestelijke koffie, hoe hij ruikt. Sterk, kaneelachtig, fruitig, lekker. Met deze feestelijke koffie heeft Kaffee Braun een uitstekende melange van 100% Arabica bonen gecreëerd. Er worden alleen hoogwaardige koffiebonen uit de hooglanden van Oost-Afrika en Java gebruikt. De pure melange maakt indruk met zijn evenwichtige karakter en delicate zuurgraad. De koffiebonen worden gewassen en gedroogd in de zon. Het traditionele trommelbrandproces van Langen Kaffee produceert een smaak van vanille en kaneel die lang blijft hangen. In de afdronk is een aangename bloemige zoetheid waarneembaar, die perfect kan worden verfijnd met een scheutje melk of room. De feestelijke koffie van Kaffee Braun heeft ook een sterke body. Alle conventionele koffiezetapparaten zijn geschikt voor de bereiding. Kaffee Braun staat al meer dan 30 jaar synoniem voor producten van hoge kwaliteit. Het bedrijf vertrouwt op een klassiek fabrieksbrandproces waarbij kleine hoeveelheden van 1kg tot 12kg met de hand worden verfijnd. Naast een aromatische smaakervaring zet Kaffee Braun zich ook in voor eerlijke handel.
beoordelingen
De beoordelingen zijn gecontroleerd op authenticiteit met behulp van het label 'Geverifieerde koper'. Onderzoeksprocedure: De beoordeelde producten worden vergeleken met de door de klanten bestelde producten. Klik op hier voor meer informatie over het beoordelingsproces en beoordelingen op de roastmarkt.